Zelfstandig werkend kok / Partymedewerker

Catering Groep Nederland verzorgt partijen en evenementen. We zijn centraal gevestigd in Veenendaal, waardoor we snel op allerlei locaties kunnen leveren in heel Nederland, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast verzorgen we de catering op een aantal vaste locaties. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Daar ligt de basis voor ons bedrijf. We houden van groei en ontwikkeling, dat zie je terug in onze kwaliteit en in de mensen die het team van Catering Groep vormen.

We zoeken nieuwe mensen om ons team te versterken zodat we samen door kunnen groeien.

Spreekt jou dit aan reageer dan op onderstaande functie.

Zelfstandig werkend kok / Partymedewerker
Fulltime

Ben jij  een gedreven kok met een aantal jaren ervaring die wil werken met collega’s die passie hebben voor het vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastgerichte kok die zowel in onze inspirerende keuken als op locaties door heel het land zijn kwaliteiten kan laten zien. Je wordt ingezet op partijen door heel het land waarbij je de gasten blij mag maken met gerechten van kwalitatief hoogwaardig niveau. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het bereiden en klaarzetten van alle gerechten en draag je zorg voor het uiterlijk en de kwaliteit hiervan.

Welke kennis en ervaring heb je?

  • MBO+ werk- en denk niveau, met een afgeronde koksopleiding en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • HACCP certificaat (pré)
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Goede beheersing Nederlandse taal

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt passie voor food
  • Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden (zondag vrij)
  • Je bent in staat snel te schakelen en bent stressbestendig
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar voelt je ook in een team thuis
  • Je wil de kwaliteit van de uitgaande gerechten op topniveau houden, zowel qua smaak als beleving
  • Je houd van afwisseling, neem initiatief en pakt werkzaamheden makkelijk op

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een dynamisch, groeiende en kansrijke omgeving. Een prachtige en inspirerende keuken en een ontzettend leuk team collega’s. Een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Ook bieden wij je relevante studiemogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We werken met het DISC persoonlijkheidsprofiel, dit doen we om iedereen in te kunnen zetten op waar hij of zij goed in is. Dit geeft inzicht in gedrag en communicatie en laat zien waar je talent ligt en waar je je teamgenoten voor nodig hebt. Zo kun je elkaar goed aanvullen in de samenwerking. De mensen die bij ons (komen) werken krijgen een DISC assessment aangeboden.

In de prettige bedrijfscultuur van Catering Groep Nederland komen mensen met een proactieve, enthousiaste houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel het beste tot hun recht. 

Herken jij jezelf in het profiel en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan?  Stuur dan je motivatie en CV per e-mail aan Hanneke Methorst (hanneke@cateringgroep.nl) .

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Voor alle W&S bureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken naar de ideale kandidaat voor deze vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen deze functie in te vullen. Als het niet lukt, bellen wij jullie!