Locaties

Voorbeelden van locaties

Veenendaal, Utrecht, Soest, Amsterdam? Wij kunnen mooie en bijzonder locaties aanbieden. Variërend van eigentijds modern tot landelijk. Bijvoorbeeld een sfeervolle Orangerie, landelijke schaapskooi, een industriële zaal of een evenementenlocatie.

Bekijk de locaties


Bosque

Catering Groep Nederland heeft sinds 2021 een eigen evenementenlocatie. Bosque ligt in Eerbeek, direct aan natuurgebied De Imbosch. Een prachtige groene en inspirerende locatie voor verschillende bijeenkomsten zoals vergaderingen, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Lees hier meer over Bosque


Op locatie

Op elke locatie kunnen we in catering voorzien. Catering Groep heeft een landelijk aanbod en komt graag bij jou op locatie. We kijken samen naar de mogelijkheden, naar de faciliteiten die er al zijn en wat we kunnen toevoegen. Zo kunnen we op jouw locatie een fantastische smaakvolle beleving voor de gasten neerzetten.

Meer weten?


Creëer je eigen locatie

Als er ruimte is kan er gecreëerd worden. Door middel van onze luxe partytenten kunnen we een locatie creëren. Dat kan variëren van een luxe aluminiumframetent voor een zakelijk event met 500 gasten, tot een sfeervolle tent voor een familiefeest van 50 personen. Aankleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Een afspraak maken?