Catering Veenendaal

Ben je op zoek naar catering in Veenendaal? Bij Catering Groep Nederland kun je terecht voor een breed aanbod van diverse pakketten vol heerlijke gerechten. Wij zijn actief door heel Nederland en leveren dus ook catering in Veenendaal. Hier komt nog eens bij dat wij zelf gevestigd zijn in Veenendaal en dus precies weten wat de Veenendalers willen! Wij zijn dus bij uitstek dé geschikte cateraar voor uw feest, evenement of bijeenkomst in Veenendaal en omstreken!

Bekijk onze concepten

Van uitgebreide buffetten tot barbecuepakketten in Veenendaal

Bij Catering Groep bieden we diverse buffetpakketten aan. Als Veenendaalse cateraar hebben wij een uitgebreid aanbod: of je nou een Italiaans pakket, Oosters pakket of stamppotten pakket wenst, wij zijn in staat alles te leveren. Daarnaast hebben wij ook seizoensgebonden pakketten die een bepaalde tijd beschikbaar zijn. Deze sluiten perfect aan op de tijd van het jaar. Naast een heerlijk buffet leveren wij ook barbecuepakketten in Veenendaal. Deze pakketten bevatten verschillende vleessoorten en zijn perfect voor verschillende gelegenheden. Vegetarisch? Geen probleem ook voor de vegetariërs onder ons hebben wij opties genoeg, zoals het luxe vega barbecuepakket!

Catering Veenendaal

Compleet verzorgde catering Veenendaal

Wanneer je kiest voor onze catering in Veenendaal zorgen wij ervoor dat jouw feest of gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd. Hierdoor heb jij helemaal geen omkijken meer naar de uitvoering of de organisatie ervan. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door onze partymanager. Zo geniet jij dus volop van de gasten en het feest!

Naast Veenendaal verzorgen wij ook de catering in onder andere: Den Bosch, Hoevelaken, Tiel en Wageningen.

Liefde voor het vak, cliché maar waar

Wij zijn niet de eerste die je vertellen dat mooie producten met liefde worden gemaakt, maar dat maakt het niet minder waar. Liefde is dan ook een ingrediënt waar we graag teveel van gebruiken. Bij onze catering in Veenendaal draait het allemaal om de mensen en de passie die zij hebben voor het vak. Zij doen stuk voor stuk waar ze goed in zijn en waar ze van houden. En dit komt terug in onze heerlijke gerechten. Proef en ervaar het zelf!

Catering op elke locatie

Zoals eerder gezegd verzorgen wij catering in Veenendaal en omstreken, maar dit is niet de enige plek waar wij catering verzorgen. Wij zijn actief door heel Nederland en geen locatie is ons te gek. Heb je nog geen locatie gevonden? Dan kunnen wij jou daar zeker bij helpen. Wij hebben namelijk connecties met diverse locaties. Hier zit er vast en zeker eentje bij voor jouw feest of gelegenheid. Neem eens een kijkje!

Bestel jouw catering in Veenendaal

Heb jij binnenkort een feest of gelegenheid waarbij je graag de perfecte catering wilt regelen? Dan is Catering Groep Nederland dé cateraar voor jou. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we er één groot succes van!

Offerte aanvragen