Catering in Veenendaal en omgeving

Heb je iets te vieren, zoals een jubileum, bruiloft, verjaardag of andere gebeurtenis? Catering Groep Nederland helpt je graag met het organiseren van het perfecte feestje of evenement. Wij zijn gevestigd in het mooie Veenendaal en verzorgen niet alleen partijen in Veenendaal en omgeving, maar door het hele land.

Liefde voor ons vak

Mooie en lekkere producten worden met liefde gemaakt en liefde voor het vak hebben wij in overvloed! Dat zie je en dat proef je! Wij zijn uniek door onze opvallende, persoonlijke en open benadering. Wij staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten. Dit doen we met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Waarom Catering Groep Nederland?

Wij zijn goed in wat we doen en dat proef je en zie je terug in onze diensten en producten. Wij luisteren naar je wensen en behoeften en we passen de catering hierop aan. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd en staan dagelijks voor de volle 100% klaar voor onze relaties en opdrachtgevers. Naast de uitstekende service gebruiken wij enkel de allerbeste producten en materialen voor onze gerechten en diensten. Ervaar en proef zelf het verschil van Catering Groep Nederland.

Voor kleine en grote evenementen

Of het nu gaat om een klein en intiem diner met 25 gasten of een groot event met 2000 gasten, bij Catering Groep Nederland hebben we voor elke situatie de juiste middelen. De mogelijkheden zijn ontelbaar, gevarieerd en op maat samen te stellen. Naast het verzorgen van het eten en drinken kunnen wij ook materialen leveren voor jouw feest, zoals stoelen, statafels, podia en tenten. Heb je binnenkort iets te vieren in Veenendaal of omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bedrijven en particulieren

Heb je een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, personeelsfeest, borrel of beurs? Ook dan staat Catering Groep graag voor je klaar. Naast particuliere feestjes organiseren wij evenementen voor bedrijven. Een lekkere barbecue of een feest met luxe hapjes? Wij zorgen er samen met jou voor dat je zakelijke relaties niks tekort komen.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar catering in Veenendaal? Of wil je meer informatie over Catering Groep Nederland en onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ons gemotiveerde team staat graag voor je klaar!