Veel gestelde vragen

Medewerkers (kok, barkeeper, medewerker bediening)

1. Is de kok bij de prijs inbegrepen?

Ja, bij een partij vanaf 50 personen komt kosteloos een kok mee op locatie. Als je ook het drankenpakket besteld hebt is ook de barkeeper (vanaf 50 personen) bij de prijs inbegrepen.

2. Hoe lang is een kok aanwezig op de partij?

De kok heeft gemiddeld voor de barbecue en buffet een uur opbouwtijd en een uur afbouwtijd nodig. Gemiddeld genomen is een kok 2 uur aan het bakken, maar dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Standaard is een kok dus gemiddeld 4 uur aanwezig. Als de gasten over een langer tijdsbestek op de partij aankomen en de barbecue of het buffet daardoor langer duurt, hebben wij graag dat je dit van tevoren doorgeeft bij de bestelling, om een meerprijs te voorkomen. 

3. Is het mogelijk om bij een bestelling onder de 50 personen een kok erbij te huren, wat zijn hier de kosten van?

Ja, dit is in overleg mogelijk. De kosten van een kok bedragen €37,50 per uur, waarbij je rekening dient te houden met een uur opbouwtijd voor aanvang van de partij en een uur afbouwtijd na afloop van de partij. Daarnaast betaal je bij een bestelling onder de 50 personen transportkosten a € 0,80 per kilometer retour.

Vegetarisch, veganistisch, halal of andere dieetwens?

1. Wordt er een aparte barbecue of bakoven geleverd bij de halal of vegetarische pakketten?

Nee, die wordt er niet standaard bij geleverd. Wel bakken wij de dieetpakketten standaard op een aparte bakplaat en/of aluminium folie zodat deze gescheiden blijven van de rest. In overleg (en tegen een meerprijs) kunnen wij natuurlijk altijd een extra barbecue en/of oven meenemen.

2. Hebben jullie ook pakketten voor vegetariƫrs, veganisten en mensen die geen varkensvlees eten?

Voor vegetariërs hebben wij keuze uit twee soorten vegetarische pakketten, een standaard een vega pakket en een vegan pakket. Ook hebben wij de mogelijkheden tot het aanbieden van halalpakketten. Geef bij de aanvraag van de partij aan hoeveel mensen er zijn die halal eten, dan nemen wij voor hen een passend pakket mee. 

3. Hoe gaan jullie om met dieetwensen?

Naast vegetarische of halal-dieetwensen zijn wij bekend met allerlei soorten allergenen. Catering Groep Nederland heeft hier de juiste certificering voor en volgt jaarlijks trainingen om voor elke voorkeur of allergie een geschikt pakket te kunnen samenstellen.

4. Is het mogelijk om een pakket te wijzigen?

Ja, je kunt in overleg met ons een wijziging in het pakket doorgeven. Afhankelijk van de wijziging zal hier een meer- of minderprijs aan vast zitten.

5. Is het mogelijk om van verschillende pakketten te bestellen bijvoorbeeld 50 x pakket 1 en 20 x pakket 2?

Je kunt bij ons 1 pakket bestellen, je kunt het wel aanvullen met een vegetarisch pakket of halalpakket, houd daarbij rekening dat je dit alleen bestelt voor mensen met deze wens om te garanderen dat er van het hoofdpakket voldoende is. 

Verlengen drankenarrangement

1. Is er bediening mogelijk voor het serveren van de drankjes?

Ja, dat is mogelijk. Er is standaard een barkeeper inbegrepen vanaf 50 personen, maar als u bediening aan de tafels wilt, is de meerprijs per extra medewerker voor de dranken € 37,50 per uur excl. BTW.

2. Is het mogelijk om het drankenarrangement te verlengen, eventueel nog op de avond zelf?

Ja, dat is mogelijk bij minimaal 50 personen voor € 3,50 p.p. per uur excl. btw. In deze prijs is per 100 personen standaard 1 personeelslid van CGN inbegrepen. De overige personeelsleden die op de partij aanwezig zijn, worden doorberekend met een meerprijs van € 37,50 excl. btw per uur. Als je van te voren het gewenste aantal uren opgeeft en dat blijft onveranderd, is er geen meerprijs voor personeel.

Betaling

1. Kan ik gebruik maken van de WKR- regeling?

Het wordt in het nieuwe jaar een stuk aantrekkelijker om je bedrijfsfeest op de werkvloer extra leuk aan te kleden. Naast dat de vrije ruimte van de werkkostenregeling in 2023 verhoogd is naar 3%, hebben de consumpties een nihil waardering wanneer een personeelsfeestje op de eigen werkplek gegeven wordt. Een motiverend gegeven om andersoortige herinneringen te maken op de plek waar je als collega's vooral op een zakelijke manier de tijd doorbrengt. Ware het niet dat wij van Catering Groep Nederland gespecialiseerd zijn in het neerzetten van een sfeervol, onvergetelijk en uiteraard smaakvol event op welke locatie dan ook. Een goede sfeer op de werkvloer helpt voor een goede sfeer op diezelfde werkvloer op de werkdag nadat je je collega's hebt ontmoet op een totaal andere ontspannen en sfeervolle manier. Natuurlijk onder het genot van lekker eten en drinken. Naast dat je het jezelf als werkgever makkelijk maakt, door met ons een winnende thuiswedstrijd te spelen, is het ook nog eens een stuk voordeliger omdat voor de consumpties, maar ook voor het amusement of andere kosten van het feest een nihilwaardering geldt. Wanneer er ook maaltijden worden gebruikt, geldt daar een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor. Dat bedrag kan tot het loon van de werknemer worden gerekend maar kan in plaats daarvan ook worden ondergebracht als eindheffingsloon in de vrije ruimte. Interessant is het op zijn minst te noemen. Wil je meer weten of vind je het fijn dat we even meedenken, neem dan gerust contact met ons op. Voor ons is geen uitdaging te gek en denken we met lef en liefde mee hoe we die voetjes van de werkvloer krijgen en leggen we graag uit wat onze mogelijkheden zijn. 

2. Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Indien je bij ons een optie plaatst of een boeking doet ontvang je een orderbevestiging. Op basis van deze orderbevestiging vragen wij je een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag te doen. De rest van het bedrag word na afloop gefactureerd. 

Levering

1. Welke postcodes vallen binnen jullie leveringsgebied?

Wij leveren door heel Nederland, alleen voor de eilanden berekenen wij een toeslag. Neem hiervoor contact met ons op. Vanaf 50 personen is het transport binnen ons leveringsgebied kosteloos. Onder de 50 personen word er een meerprijs gerekend van € 0,80 excl. BTW per kilometer retour.

Partyverhuur

1. Is het mogelijk om partyverhuurmaterialen bij jullie te bestellen zoals een tent of statafels?

Dat is zeker mogelijk, partyverhuurmaterialen verhuren wij in combinatie met onze cateringservice. Als je de partyverhuurmaterialen langer wilt gebruiken dan wij aanwezig zijn, bijvoorbeeld als wij alleen het buffet verzorgen, rekenen we een meerprijs voor het later ophalen van de spullen of een wachttijd voor de medewerker. 

Bestellen bij Catering Groep Nederland

1. Hoe gaat Catering Groep om met een wijziging of annulering van een partij?

Ons beleid bij wijziging of annulering van een partij is opgenomen in onze Algemene Voorwaarden

2. Kan ik ook op zondag een partij boeken?

Op zondag werken onze medewerkers niet. Wel is het mogelijk om alle benodigde materialen en producten op zaterdag met koelaanhangwagen af te leveren. We kunnen dan op de zaterdag wel vast alles voor je opbouwen, zodat je op zondag de gekoelde producten op het buffet kunt zetten. Daarbij leveren we voor de warme producten kosteloos een oven en/of chaving dishes, waarin je de producten kunt opwarmen voor het buffet. Op maandagochtend halen we dan alle spullen weer op. 

3. Hoever van tevoren heb ik de mogelijkheid om te bestellen?

Om er zeker van te zijn dat een bepaalde datum nog vrij is, kun je het beste zo snel mogelijk een datum bij ons vastzetten. Hoe later in het seizoen je boekt, hoe groter de kans dat deze datum vol is. Als je op korte termijn (een week of minder van te voren) wil bestellen, doe je er goed aan om ons telefonisch te benaderen zodat wij gelijk actie kunnen ondernemen (0318-611862).

4. Wat is inbegrepen bij een bestelling?

Bij je bestelling bij Catering Groep Nederland maken we onderscheid tussen Barbecuecatering, Buffetcatering en Pizzacatering. Bij je bestelling op Barbecuecatering zijn een gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas, barbecuegereedschap, buffettafels en buffetrokken inbegrepen. Bij je bestelling op Buffetcatering zijn buffetmaterialen, opscheplepels, chaving dishes, buffettafels en buffetrokken inberepen.  Bij je bestelling op Pizzacatering zijn de gasoven, de gasfles, verbruik van gas, gereedschap, buffettafels en buffetrokken inbegrepen. Al onze pakketten (barbecue, pizza en buffet) zijn voorzien van wepwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen.  Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hittebestendig. Drankenpakket: Als je ook de dranken bij ons hebt besteld zijn de koelingen, tapinstallatie, bar met spoelbak, glazen, bedieningsmateriaal en schoonmaakkosten inbegrepen.  Vanaf 50 personen zijn de kok, barkeeper en het transport kosteloos, dit geldt voor Barbecuecatering, Buffetcatering, Pizzacatering en Catering Groep

Aantal personen

1. Kan ik het aantal personen nog wijzigen als ik al een order heb geplaatst?

Je kunt het aantal personen wijzigen tot 1 week voor je feest of event, met een marge van 10% ten opzichte van het geboekte aantal. 

2. Wat is het maximum aantal personen waarvoor jullie cateren?

Wij kennen geen maximum aantal personen voor onze catering.

3. Wat is het minimum aantal personen voor een bestelling?

Vanaf 25 personen kun je een bestelling plaatsen. Onder de 25 personen betaal je het transport, de kok en een meerprijs van €50,-.  In het geval dat je onder de 50 personen bestelt krijg je een meerprijs voor transport (€ 0,80 per km excl. BTW) en indien je een kok wenst, betaal je een meerprijs voor de kok (€ 37,50 per uur excl. BTW).

Pakketten

1. Mag het eten dat over is achter gelaten worden door de kok/ We hebben er immers voor betaald?

We begrijpen je vraag, maar wij moeten en willen voldoen aan onze HACCP-regels en de regels van de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA). De koks werken voedselveilig en mogen geen eten achterlaten op de locatie. Dit is een regel die wij vanuit de NVWA hanteren. Zo weten wij zeker dat het vlees dat we hebben gebakken van goede kwaliteit is.  Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat het product op het moment van eten 100% voedselveilig is geproduceerd en verwerkt.

2. Moet ik voor het exacte aantal personen bestellen of kan ik minder bestellen en is er dan ook ruim voldoende?

Zeker bij het drankenpakket is het zo dat je voor het juiste aantal personen moet bestellen, doordat er een dranken - onbeperkt pakket per persoon wordt aangeboden. Eveneens geldt dat voor de barbecue-, buffet- en pizzapakketten. Deze zijn door onze jarenlange ervaring zo samengesteld dat er voor het bestelde aantal personen voldoende vlees (en evt. vis) geleverd wordt.