Evenementen Catering

Compleet verzorgde evenementen catering

Wij regelen alles voor jouw evenement van A tot Z. Natuurlijk verzorgen wij de event catering, zodat jouw gasten het aan niets ontbreekt! Maar wist je dat wij ook kunnen zorgen voor meubilair, aankleding en tenten? Zo kunnen we een groot deel van de organisatie van jouw evenement uit handen nemen. Evenementen catering is waar onze passie ligt!

Bekijk alle concepten 

Event catering voor iedere gelegenheid

Op zoek naar de perfecte cateraar voor evenementen? Willen jullie een bedrijfsfeest in festival stijl? Dan zijn onze foodcorners ideaal. Of gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een uitgebreid en heerlijk diner? Wij verzorgen sitting dinners voor allerlei groepsgroottes. Event catering is cruciaal en laat een stempel achter. Ook verzorgen wij de catering van events en beurzen en vergeten wij hierbij de standhouders ook niet. Organiseer jij binnenkort een evenement? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Met Lef & Liefde

Met ons hoofdkantoor in het centraal gelegen Veenendaal verzorgt Catering Groep Nederland catering door heel Nederland. Bij evenementen catering werken we met verse, smaakvolle en zo veel mogelijk lokale producten. Vanaf het eerste moment dat u contact heeft met onze cateraars tot aan het einde van jouw evenement, ervaar je dat er persoonlijk en professioneel gehandeld wordt. Op deze manier garanderen wij dat jouw feest, zakelijke bijeenkomst of ander soort evenement een succes wordt! Omdat we houden van event catering, staan we voor een smaakvolle beleving voor jou en al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij onze evenementen cateraars via onderstaande button. Even bellen en je wensen doorspreken mag natuurlijk ook! Wij staan je graag te woord en zijn bereikbaar op 0318-611862. 

Vraag een offerte aan