Evenementen Catering

Compleet verzorgde evenementen catering

Wij regelen alles voor jouw evenement van A tot Z. Natuurlijk verzorgen wij het eten en drinken, zodat jouw gasten het aan niets ontbreekt! Maar wist je dat wij ook kunnen zorgen voor meubilair, aankleding en tenten? Zo kunnen we een groot deel van de organisatie van jouw evenement uit handen nemen.

Bekijk alle concepten 

Voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid hebben wij passende catering. Willen jullie een bedrijfsfeest in festival stijl? Dan zijn onze foodcorners ideaal. Of gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een uitgebreid en heerlijk diner? Wij verzorgen sitting dinners voor allerlei groepsgroottes. Ook verzorgen wij de catering voor beurzen en vergeten wij hierbij de standhouders ook niet. Organiseer jij binnenkort een evenement? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Met Lef & Liefde

Catering Groep Nederland verzorgt catering door heel Nederland. Wij werken met verse, smaakvolle en zo veel mogelijk lokale producten. Vanaf het eerste moment dat we contact hebben tot aan het einde van jouw evenement, ervaar je dat er persoonlijk en professioneel gehandeld wordt. Op deze manier garanderen wij dat jouw feest, zakelijke bijeenkomst of ander soort evenement een succes wordt! We staan voor een smaakvolle beleving voor jou en al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor onze evenementen catering via onderstaande button. Even bellen en je wensen doorspreken mag natuurlijk ook! Wij staan je graag te woord en zijn bereikbaar op 0318-611862. 

Vraag een offerte aan