Uitdaging en succesvol zaken doen

De ideale beursruimte kun je geheel zelf neerzetten. Zodra je meer duidelijkheid hebt over je doelstellingen die je wilt bereiken, kan een geschikte locatie gezocht worden. Wij beschikken over diverse locaties waar je uitstekend een beurs kunt organiseren. Samen komen we tot een geschikte locatie en een goede planning voor het event.

Ideale locatie

Bosque is onze karakteristieke locatie in Eerbeek, direct aan natuurgebied De Imbosch. Een prachtige groene en inspirerende locatie voor verschillende bijeenkomsten zoals vergaderingen, bruiloften en bedrijfsfeesten.. Heb je ondersteuning nodig bij de organisatie en inrichting van de beurs? Neem gerust contact op.

Congres catering

Een succesvol congres organiseren vereist aandacht voor vele aspecten, en wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen. Naast de keuze van de juiste locatie en technische aspecten is catering van groot belang. Wij bieden een scala aan cateringmogelijkheden om je congres of seminar tot een succes te maken. Van gezonde lunches en diners tot de veelzijdigheid van foodtrucks en foodcorners; we zorgen ervoor dat je bezoekers worden verwend met smakelijke opties.

We bieden ook de mogelijkheid voor verse bonen koffie, geserveerd door ervaren barista's die hoogwaardige koffiebereiding naar jouw evenement brengen. Samen zorgen we ervoor dat je congres niet alleen informatief, maar ook culinair en inspirerend wordt. 

Catering

Wij organiseren en verzorgen graag de catering op de beurs. We bieden uitgebreide mogelijkheden voor hapjes, drankjes en maaltijden. Voor € 9,50 per persoon exclusief btw maakt u al 2 uur onbeperkt gebruik van ons drankenarrangment. Bij specifieke wensen of vragen kan je gerust contact met ons opnemen.

bespreek mijn wensen