Uitdaging en succesvol zaken doen

De ideale beursruimte kun je geheel zelf neerzetten. Zodra je meer duidelijkheid hebt over je doelstellingen die je wilt bereiken, kan een geschikte locatie gezocht worden. Wij beschikken over diverse locaties waar je uitstekend een beurs kunt organiseren. Samen komen we tot een geschikte locatie en een goede planning voor het event.

Ideale locatie

De Basiliek in Veenendaal is een van die locaties die centraal is gelegen in Nederland en gemakkelijk te bereiken vanaf de A12. De Basiliek is een zeer geschikte ruimte voor elke groep tussen de 5 en 1420 personen. Vanwege de vlakke vloer kun je de indeling geheel op maat bepalen. Heb je ondersteuning nodig bij de organisatie en inrichting van de beurs? Neem gerust contact op.

Catering

Wij organiseren en verzorgen graag de catering op de beurs. We bieden uitgebreide mogelijkheden voor hapjes, drankjes en maaltijden. Voor €6.50 excl. btw maakt u al 2 uur onbeperkt gebruik van ons drankenarrangment. Bij specifieke wensen of vragen kan je gerust contact met ons opnemen.

bespreek mijn wensen