Bedrijfsfeest catering: samenwerken en genieten

Een bedrijfsfeest is een belangrijk moment waarop collega's elkaar op een andere manier ontmoeten. Een goede sfeer buiten de werkvloer helpt ook mee aan een goede sfeer op de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat collega's elkaar onderling vinden. Met onze heerlijke concepten hebben we voor ieder soort bedrijfsfeest passende catering. 

Bekijk onze concepten

Catering Groep Nederland regelt alles voor jouw personeelsfeest

We hebben uitgebreide mogelijkheden om jouw personeelsfeest tot een succes te maken. Wil je een walking dinner, foodcorners, een dinnershow of liever gezellig barbecueën? Deel je ideeën met ons en samen komen we tot een fantastisch concept! Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij zelf bijna niets hoeft te regelen. Wij zorgen voor alles:

  • Lekker eten
  • Verfrissende dranken
  • Bediening
  • Servies, bestek en glazen
  • Een partymanager die het hele feest in goede banen leidt
  • En het leukste van alles: wij bouwen alles op, ruimen alles achteraf op en doen de afwas.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van het feest samen met je collega’s.

Locatie voor het personeelsfeest

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor je personeelsfeest? Omdat wij door het hele land catering verzorgen kennen wij een heel aantal locaties die geschikt zijn voor groepen van variërende omvang. Neem bijvoorbeeld de Basiliek in Veenendaal. Een prachtige locatie met veel facilitaire voorzieningen en mogelijkheden. Neem gerust contact op als je een vraag hebt of bekijk de locaties die wij aanbevelen.

Een feest bij jou op de zaak behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen zorgen voor de aankleding van jullie locatie en nemen alles mee om jouw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken.

Maak van jouw personeelsfeest een succes

Met de catering van Catering Groep Nederland kan jouw personeelsfeest niet anders dan slagen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.  

Neem contact op