Bij een walking dinner komen culinaire beleving, gezelligheid en afwisseling samen. Door de vele soorten gerechtjes is er voor ieder wat wils en kan men genieten tot de maag volledig gevuld is.

Een walking dinner: ideaal om te netwerken

Het walking dinner is een ideale manier om luxe te eten, maar ondertussen ook te kunnen netwerken. Walking dinner, de naam zegt het al, een lopend diner. Doordat het walking dinner bestaat uit kleine gerechten, is het makkelijk om deze staande te eten. De gasten hoeven dus niet aan tafel te zitten.

Wanneer kies je voor een walking dinner?

Er zijn veel gelegenheden te bedenken voor een walking dinner. Het kan een leuke invulling zijn van het diner op jouw bruiloft. Maar ook zakelijk is het een hele geschikte manier van dineren. Je geeft de deelnemers van een congres bijvoorbeeld de kans om te netwerken terwijl ze ondertussen genieten van een heerlijk diner.  

Iedere keer anders

Een walking dinner is elke keer weer anders. Onze creatieve koks maken iedere keer een menu op maat, dat past bij jou en bij jouw gasten. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor bijpassende wijnen. Voor de perfecte uitvoering zorgen wij voor professionele en gemotiveerde medewerkers. De organisatie van het walking dinner is in handen van een ervaren partymanager, hij of zij is gedurende jouw evenement het aanspreekpunt. Wij staan voor een smaakvolle beleving en doen dit met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een walking dinner? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Bespreek mijn wensen