Een totaal verzorgde barbecue

Ons barbecueconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. Neem bijvoorbeeld de zomeraanbieding die bij veel van onze gasten al goed is bevallen, een compleet pakket inclusief partyverhuur en een drie-uurs drankarrangement. We hebben overal aan gedacht, ruime keuze van vegapaketten  tot specifiek op maat samen te stellen foodcorners en diverse soorten nagerechten.

De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest. Bovendien zijn vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en het transport kosteloos. Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw perfecte barbecue!

Door onze jarenlange ervaring in de catering is het verzorgen van een onvergetelijk event een van onze USP's geworden. Wij nemen het werk uit handen om jou tijd te geven samen met je gasten. Door creatief te zijn bedenken wij met een gezonde dosis Lef & Liefde steeds vernieuwde concepten om onze gasten te verassen en op maat te bedienen. Bij ons is altijd overleg mogelijk om jouw event tot in detail voor te bereiden. 

bespreek mijn wensen