Catering Bennekom

Geef je binnenkort een feest, ga je trouwen of zoek je voor je bedrijf in Bennekom catering? Catering Groep Nederland komt de catering graag voor je verzorgen!

Bekijk alle pakketten

Catering aan huis in Bennekom

Droom je van gezellig samenzijn in je eigen achtertuin met je vrienden en familie maar zie je op tegen al het geregel en de rommel? Wij kunnen jouw feest van begin tot eind voor je verzorgen! Een gemoedelijke barbecue of een aangekleed diner, onze koks komen graag bij je thuis om het te regelen.

Locatie huren

Is je tuin of huis te klein dan helpen we je met het zoeken naar een geschikte locatie in (of in de buurt van) Bennekom. Wij hebben een ruim aanbod in diverse cateringlocaties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bedrijfscatering Bennekom

Ook voor bedrijfscatering in Bennekom ben je bij ons aan het juiste adres. Naast lunches, barbecues en buffetten verwennen onze chefs jullie graag met een uitgeserveerd diner, een walking dinner of hapjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Organiseer jij een congres of beurs? Dan kun je ook denken aan foodcorners waarbij we verschillende uitgiftepunten creëren met diverse hapjes en gezonde snacks. Onze foodcorners zijn ook heel geschikt voor een opening van een nieuw pand of een relatiedag.

Ook kan je bij ons terecht voor: catering in Zeist, verzorgde catering in Den Bosch, verzorgde catering in Gelderland en verzorgde catering Nieuwegein.

Tijd voor je gasten

Maak het jezelf helemaal makkelijk en kies voor catering met een drankenarrangement. Onze drankenarrangementen zijn altijd inclusief barkeeper. Hij of zij schenkt de dranken voor je gasten in, zo houd je zelf tijd over voor je gasten. Naast verschillende soorten fris, bier en wijn kunnen we ook een koffiebar of de champagne voor de toost regelen. 

Maak je feest compleet

Bij het organiseren van een feest is het goed om rekening te houden met slecht weer. Wij hebben partytenten en stretchtenten te huur. Zo blijven jij en je gasten droog op een regenachtige dag. Daarnaast hebben we diverse soorten aankleding zoals lampjes en vuurkorven. We beschikken ook over (sta)tafels,  bankensets en ander meubilair.

Overzichtelijk

Maak het jezelf makkelijk en overzichtelijk met één aanspreekpunt voor je hele event. De organisatie van jouw bijeenkomst is in handen van een ervaren partymanager. Deze is gedurende het evenement aanspreekpunt met betrekking tot de uitvoering van de bijeenkomst. Ben je naast catering ook nog op zoek naar entertainment en aankleding van je locatie? Wij helpen je graag! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om je een goed overzicht te geven van de mogelijkheden en de kosten, stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je samen. Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.