Catering Den Bosch

Catering Den Bosch gezocht? Wij van Cateringgroep Nederland verzorgen caterings door heel Nederland, en dus ook Den Bosch. Onze assortiment wordt met veel passie bereid door onze professionele traiteurs. Met lef & liefde noemen we dat. Naast onze kwaliteitsproducten onderscheiden wij onszelf met de details rond de catering. Wij weten dat dat het verschil maakt. En dit doen wij al geruime tijd met erg veel plezier! Ontdek ook onze concepten. 

Offerte aanvragen

Catering Den Bosch voor al uw dieetwensen

Bij catering Den Bosch vinden wij het belangrijk dat ons assortiment is afgestemd op een brede doelgroep. Op die manier is er voor iedereen wat wils. Naast vegetarische dieetwensen zijn wij en onze traiteurs bekend met allerlei soorten allergenen. Jaarlijks volgt ons team trainingen om voor elke voorkeur of allergie een geschikt pakket te kunnen samenstellen. Heb je vragen over het assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Zowel zakelijk als particulier

Wij verzorgen de catering voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nu om een groot of een wat kleiner evenement gaat; Catering Den Bosch maakt er ten alle tijden een groot succes van! Voorbeelden van evenementen waar wij de catering eerder deden: 

  • Bruiloften
  • Bedrijfsfeesten
  • Openingen
  • Beurzen
  • Verjaardagen

Voor al je wensen 

Heb je persoonlijke wensen rondom je catering? Wij van catering Den Bosch doen er alles aan om je wensen zoveel mogelijk in vervulling te laten gaan. Het maakt ieder evenement wat persoonlijker en daar houden we van. Ook wanneer je niet te veel wil nadenken over hoe jouw catering vorm moet krijgen, kan je bij ons terecht. Wij kunnen het volledig voor je invullen indien je dat wenst. 
Liever een andere locatie dan Den Bosch? Dan kun je kijken op lokale catering Eindhoven of verzorgde catering in Houten.

Wij letten op de details

Bij catering Den Bosch zorgen we dat je catering tot in de details geregeld is. Onze ambitie is om het iedere dag beter te doen. Dat begint bij een gesprek over wat wij voor je kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek maken we een totaalplaatje en scheppen we heldere verwachtingen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen we de catering tot in de details voorbereiden.  

Catering Den Bosch voor de ultieme ervaring

Twijfel je nog of onze cateringservice is wat je zoekt? Wellicht dat een oriënterend gesprek helderheid kan bieden en je doen overtuigen van onze service. Wij horen graag wat je wensen zijn en wat we verder nog voor je kunnen betekenen. Twijfel dan ook niet om telefonisch contact met ons op te nemen. We zien je graag bij Catering Den Bosch. 

Contact opnemen