Catering Zeist

Zoek je nog een cateraar voor een speciale gelegenheid? Bij Catering Groep Nederland kan je terecht voor een breed aanbod van diverse catering pakketten vol heerlijke gerechten. Wij werken door heel Nederland, dus ook voor catering in Zeist kun je bij ons terecht. Bij uitstek zijn we dé geschikte cateraar voor jullie feest, evenement of bruiloft in Zeist en omstreken.

Contact opnemen

Cateraar Zeist inschakelen

Onze cateraars in Zeist hebben passie voor het vak. Liefde is een ingrediënt dat we graag teveel gebruiken. Stuk voor stuk zijn onze cateraars hartstikke goed in hun werk. Dat komt ook terug in onze heerlijke gerechten. 

Barbecuepakketten en buffetten

Je treft bij ons diverse cateringspakketten aan. Wij hebben een uitgebreid aanbod. Of je nu een Oosters, Italiaans of een Oer-Hollands pakket zoekt, wij zijn in staat alles te leveren. Ook hebben we seizoensgebonden pakketten die aansluiten op elke tijd van het jaar. We leveren ook barbecuepakketten aan in Zeist. Deze bevatten verschillende vleessoorten en daarnaast bieden we ook vegetarische opties aan. 

Neem contact op voor de mogelijkheden in Zeist

Graag de perfecte catering regelen voor jou feest of gelegenheid? Catering Groep is de aangewezen partij voor jou. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we hier een groot succes van. 

Offerte aanvragen