Catering Gelderland

Ben je voor een evenement of feest in Gelderland op zoek naar een professionele cateraar? Zoek dan niet langer. Catering Groep Nederland zorgt gegarandeerd voor een succesvolle catering! Onze cateraars  hanteren een hoge norm van kwaliteit en bieden maatwerk. Neem contact met ons op voor de cateringmogelijkheden in Gelderland en voor vrijblijvend advies voor jouw situatie. 

Bekijk onze pakketten

Service waar je blij van word

Service staat hoog in het vaandel bij ons. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie dat zijn. Wij denken graag mee over persoonlijke voorkeuren en/of wensen. Niets is te gek en wij doen er alles aan om jouw event tot een succes te maken. Dat garanderen wij. Wie bieden dan ook een breed assortiment aan, denk onder andere aan: 

  • Ontbijt
  • Lunch en Brunch
  • Belegde broodjes
  • Barbecue
  • Foodcorners
  • Warme en koude buffetten
  • Diners
  • High tea
  • Hapjes

Proef het verschil met ons als cateraar in Gelderland

Wij maken onze producten met het mooiste ingrediënt wat er bestaat: liefde! Voor onze producten maar ook zeker voor ons team. Onze medewerkers werken als cateraars in Gelderland met passie en dat proef je. Wij denken na over de kleinste details omdat we weten dat hier een groot verschil te maken is.

Volledig ontzorgd genieten

Cateraar Gelderland is er om jou en jouw gasten volledig te ontzorgen tijdens ieder evenement. Wij zorgen van begin tot eind voor een succesvolle catering. Gedurende het evenement zal onze ervaren partymanager het aanspreekpunt zijn betreffende de uitvoering. Onze cateraars zullen er vervolgens voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.  Zo kan je alle aandacht echt richten op het event en de gasten.

Professionaliteit en kwaliteit staan op 1

We verstaan ons vak! Onze ambitie is om het iedere dag weer beter te doen. Wij geloven dat alles mogelijk is en doen ons uiterste best om dit voor jouw te realiseren. Heb je vragen over jouw evenement en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ondersteunen in de organisatie van een bedrijfsfeest, borrel, vergadering, bruiloft, condoleance of een jubileum. Wij denken met je mee en zullen je van advies voorzien. 

Cateraar Gelderland en omstreken

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, verzorgen wij de catering in Gelderland en omstreken. Elders in Nederland een cateraar nodig? Geen punt: wij leveren en verzorgen niet enkel in Gelderland maar overal in Nederland. 

Offerte aanvragen