Catering Nieuwegein

Op zoek naar een professionele cateringservice? Zoek niet verder. Catering Nieuwegein doet het! Met liefde voor het vak bereiden wij de heerlijkste gerechten voor jouw catering. Jouw wensen staan centraal. Wij van Cateringgroep Nederland verzorgen catering door heel Nederland, waaronder dus ook Nieuwegein. 
 
Bekijk alle concepten
 

Catering Nieuwegein voor grote evenementen

Organiseer je een bedrijfsfeest of een bruiloft? En zoek je hier nog een geschikte cateraar voor? Dan is de Catering Nieuwegein de geschikte aanbieder voor jou. Wij verzorgen onder andere de catering voor de volgende evenementen:
  • Bedrijfsfeesten
  • Borrels
  • Bruiloften 
  • Familiedagen
  • Beurzen

Geheel ontzorgd genieten

Wanneer je een evenement organiseert komt er een hoop om de hoek kijken. Denk aan de uitnodigingen, locatie en/of het programma. Maar tevens wil je de gasten voorzien van een heerlijke maaltijd. Onze cateringservice neemt dit gedeelte van je evenement graag in handen. Je bent dan verzekerd van een geheel ontzorgde catering voor je gasten waardoor jij je kan richten op het evenement of de gasten zelf. Wel zo fijn! 

Catering van A tot Z

Onze cateringservice gaat verder dan enkel het bereiden en opdienen van de maaltijden. Zo komt er met onze catering ook een partymanager mee die uw evenement van begin tot eind in goede banen leidt. Bovendien zijn vanaf 50 personen de kok, de barkeeper en het transport kosteloos. En na afloop ruimen wij uiteraard alles op. Zo zorgen we voor een zo volledig mogelijke catering waarin je volledig ontzorgd wordt.
 

Groot en breed assortiment 

Bij catering Nieuwegein geniet u van de heerlijkste gerechten. Wij beschikken over een groot assortiment waardoor er voor iedereen wat wils is. Zo kunt u onder andere kiezen uit de volgende cateringmogelijkheden: 
  • Barbecue catering
  • Buffet catering
  • Lunch
  • Sitting diner
En nog veel meer! Heb je extra wensen rondom je catering? Geen probleem. Wij horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Professionele catering Nieuwegein

Onze cateraars verstaan hun vak! Wij gaan enkel voor de beste kwaliteit en uitstekende service. Wij bereiden onze maaltijden iedere dag weer met een gezonde dosis lef & liefde. En dat proef je! Benieuwd of onze catering wat voor jouw evenement is? Neem dan gerust contact op of vraag direct een offerte aan. Dan maken wij een plan op maat!
 
Offerte aanvragen