Partymanager

Catering Groep Nederland verzorgt partijen en evenementen. We zijn centraal gevestigd in Veenendaal, waardoor we snel op allerlei locaties kunnen leveren in heel Nederland, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast verzorgen we de catering op een aantal vaste locaties. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Daar ligt de basis voor ons bedrijf. We houden van groei en ontwikkeling, dat zie je terug in onze kwaliteit en in de mensen die het team van Catering Groep vormen.

We zoeken nieuwe mensen om ons team te versterken zodat we samen door kunnen groeien.

Spreekt jou dit aan reageer dan op onderstaande functie.

Partymanager
fulltime (beschikbaar per direct)

Ben jij het operationele talent die iedere keer weer de uitdaging aan durft te gaan om een opdracht tot in de puntjes verzorgt te laten lopen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat ga je doen? 

Als partymanager ben je verantwoordelijk voor de volledige aansturing, doorontwikkeling en financiële bewaking van het operationeel gedeelte voor, tijdens en na afloop van een partij. Je bent de eindverantwoordelijke en hét aanspreekpunt en maakt de vertaalslag van de verkochte partij op papier naar de werkelijke uitvoering. Je stuurt een team aan van enthousiaste medewerkers en bent pro-actief bij het oplossen van problemen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van partijen en bewaak je de personeelsplanning, inkoop en zorg je dat alle materialen op orde zijn. 

We hebben meerdere vaste locaties waar wij de catering verzorgen en naast onze vaste locaties verzorgen we veel evenementen bij bedrijven en bij particulieren. 

Welke kennis en ervaring heb je? 

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een operationele en aansturende functie
  • In het bezit van een rijbewijs B en certificaat Sociale Hygiëne
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Herken jij jezelf hierin? 

  • Je bent een echte gastheer/gastvrouw
  • Je hebt passie voor de horeca en bent flexibel inzetbaar qua werktijden
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om leiding te geven
  • Je schakelt snel, denkt oplossingsgericht en gaat altijd voor het beste resultaat
  • Je werkt ordelijk en overzichtelijk, volgens vaste procedures
  • Je bent zelfstandig en pakt makkelijk werkzaamheden op
  • Kwaliteit- en taakgericht

Wat bieden wij? 

Een uitdagende functie in een dynamisch, groeiende en kansrijke omgeving en een ontzettend leuk team collega’s. Een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Ook bieden wij je relevante studiemogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We werken met het DISC persoonlijkheidsprofiel, dit doen we om iedereen in te kunnen zetten op waar hij of zij goed in is. Dit geeft inzicht in gedrag en communicatie en laat zien waar je talent ligt en waar je je teamgenoten voor nodig hebt. Zo kun je elkaar goed aanvullen in de samenwerking. De mensen die bij ons (komen) werken krijgen een DISC assessment aangeboden. 

In de prettige bedrijfscultuur van Catering Groep Nederland komen mensen met een proactieve, enthousiaste houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel het beste tot hun recht.

Herken jij jezelf in het profiel en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@cateringgroep.nl t.n.v. Ryanne Amoraal of solliciteer direct via onderstaande button! 

Solliciteer direct!

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Voor alle W&S bureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken naar de ideale kandidaat voor deze vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen deze functie in te vullen. Als het niet lukt, bellen wij jullie!