Catering Barneveld

Zoek je passende catering voor jouw bedrijf of bij jou thuis in Barneveld? Catering Groep Nederland heeft alles in huis om van jouw partij een succes te maken!

Bekijk alle pakketten

Heb je iets te vieren met je bedrijf? 

Voor een jubileum, opening of borrel komen wij graag bij je op locatie in Barneveld! Onze ervaren partymanagers kunnen de organisatie van gehele partij voor je uit handen nemen. Zodat je één aanspreekpunt hebt op de dag zelf. Naast feesten en borrels verzorgen wij ook lunches, buffetten en barbecues. Dit kan bij jouw bedrijf of op een externe locatie. 

Heb je thuis iets te vieren? 

Ga je binnenkort trouwen of wil je het jubileum van je ouders vieren in Barneveld? Wij maken het feest graag voor je compleet met lekker eten en feestelijke aankleding. Wil je een laagdrempelige festivalsfeer dan zijn onze foodcorners echt iets voor jou! Hierbij maken we meerdere kraampjes waar je gasten kunnen kiezen uit diverse hapjes en hun eigen maaltijd kunnen samenstellen. Een ijskar of een koffiebar mag dan natuurlijk niet ontbreken. Naast het eten en de dranken kunnen wij ook de DJ, het entertainment, de fotograaf en de decoratie voor je verzorgen. 

Voor iedereen

Catering Groep Nederland regelt catering voor iedereen. We werken altijd met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Ons aanbod is gevarieerd en we hebben voor ieder wat wils. Zijn er dieetwensen of allergenen? Wij houden hier rekening mee zodat iedereen veilig en gerust mee kan eten.  

Ook bij slecht weer kunnen we er mooi feest van maken

Bij een feest of evenement buiten wil je zeker weten dat het door kan gaan bij slecht weer. Wij hebben meerdere soorten stretchtenten en partytenten te huur. Ook het overige meubilair hebben wij voor je in huis: (sta)tafels, bankensets, parasols.

Maak je feest compleet en overzichtelijk

Je kunt de organisatie van je gehele feest aan de expertise van ons team overlaten. Zo heb je één aanspreekpunt voor zowel de aankleding, de catering en de entertainment. Wij zijn ook inzetbaar voor locaties rondom Barneveld. Zoek je een cateraar in Bennekom, Veenendaal of Ede. Dan staan wij graag voor je klaar! 

Heb je vragen of wil je meer weten? 

Via ons contactformulier kun je een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden! 

Contact opnemen