Persoonlijk en beleving

Wij kunnen je helpen om er een passend geheel van te maken. Samen creëren we de perfecte sfeer en beleving. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u precies welke mogelijkheden er zijn. Wij hebben creativiteit genoeg om de hapjes van de borrel perfect af te stelllen op jouw borrel.

Natuurlijk horen hier ook heerlijke dranken bij. Voor ons drankenarrangement betaal je een starttarief van € 6,50 excl. btw. Je kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van de dranken die onze barkeeper van achter de bar uitschenkt.

Wij willen graag ontzorgen, jij moet genieten en wij zorgen hiervoor. Door een compleet verzorgd pakket met de benodigde expertise en ervaring zorgen wij voor een onvergetelijke borrel! Bespaar je de moeite en laat de organisatie aan onze partymanager over, deze zorgt ervoor dat jouw event vlekkeloos verloopt.

Organiseer jij een digitale bijeenkomst met een digitale borrel, bekijk dan onze mogelijkheden voor Borrelboxen via ons concet E@T HOME BOX. Ook erg leuk om cadeau te geven en je medewerkers mee te verrassen! 

Heb je vragen of wil je meer weten? 

bespreek mijn wensen