Persoonlijk en beleving

Wij kunnen je helpen om er een passend geheel van te maken. Samen creëren we de perfecte sfeer en beleving. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je precies welke mogelijkheden er zijn. Met onze creativiteit stemmen wij de hapjes en dranken perfect af op jouw borrel.

Voor ons drankenarrangement betaal je een starttarief van € 7,50 exclusief btw. Je kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van de dranken die onze barkeeper van achter de bar uitschenkt.

Wij willen graag ontzorgen, zodat jij volop kunt genieten en je nerges meer druk om hoeft te maken. Door een compleet verzorgd pakket met de benodigde expertise en ervaring zorgen wij voor een onvergetelijke borrel! Bespaar je de moeite en laat de organisatie aan onze partymanager over, deze zorgt ervoor dat jouw event vlekkeloos verloopt.

Organiseer jij een digitale bijeenkomst met een digitale borrel, bekijk dan onze mogelijkheden voor Borrelboxen via ons concept E@T HOME BOX. Ook erg leuk om cadeau te geven en je medewerkers mee te verrassen! 

Heb je vragen of wil je meer weten? 

bespreek mijn wensen