Divers en innovatief

In onze dinerbuffetten worden diverse stijlen, thema's en smaken vertegenwoordigd. Wij experirmenteren voortdurend met de beste ingrediënten en smaakcombinaties, zodat wij je kunnen verassen met nieuwe uitzonderlijke gerechten. Elk jaar resulteert dat in een zomer- en wintercollectie waarmee wij al je gasten op maat kunnen bedienen.

Drankenarrangement

Je maakt het buffet compleet met ons drankenarrangement, al voor €7,50 p.p. genieten je gasten de eerste 2 uur onbeperkt van een heerlijk drankje. Dit drankarrangement bestaat uit: Pepsi Cola, Pepsi Max, SiSi, 7UP, Lipton Ice Tea, Lipton Ice Tea Green, Sourcy Rood, Sourcy Blauw, jus d’orange, Hertog Jan bier van de tap, alcoholvrij bier (1 p.p.), rosé, rode wijn en witte wijn (zoet en droog).

Pakketten

Wij bieden verschillende pakketten voor de inrichting van jouw buffet. Neem bijvoorbeeld ons Lente & Zomer buffet, een met zorg samengesteld pakket met seizoensgebonden ingrediënten. Van een Oosters buffet tot een oer-Hollands buffet, wij hebben alles in huis om jouw buffet tot een succes te maken!

Bespreek mijn wensen