Straal van geluk met passende catering op jouw bruiloft

Een trouwdag is een onvergetelijke belevenis. Alles moet kloppen, zo ook de catering op jouw bruiloft. Jullie weten precies hoe je het wilt en wij denken graag mee om het culinaire gedeelte van jouw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden allerlei soorten catering, net wat bij jullie past. Of je nu een uitgebreid sitting dinner wilt op een landelijke locatie of een gezellige barbecue in een weiland, wij passen de catering aan op jullie wensen. Ook de hapjes en dranken tijdens de feestavond verzorgen wij graag voor je. Ons aanbod is zeer uitgebreid.

Bekijk onze concepten

Jullie bruiloft van A tot Z geregeld

Naast de catering kun je ook bij ons terecht voor partyverhuur, bijvoorbeeld mooie pagodetenten voor als je je bruiloft buiten viert. Ook de aankleding van de locatie verzorgen wij graag. Wij willen je graag ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie?

Een geschikte locatie heeft, naast het eten en drinken, veel invloed op het slagen van jullie trouwdag. Ben je nog op zoek naar een trouwlocatie? Maak je geen zorgen! Wij werken samen met diverse locaties, waar je jouw bruiloft in stijl kunt vieren. Maar wij draaien onze hand er ook niet voor om, om een weiland of achtertuin in te richten als trouwlocatie. Bespreek je wensen gerust met ons.

Wat kan Catering Groep Nederland jullie bieden?

Wij verstaan ons vak. Dat houdt in dat we weten waar ieder persoonlijk goed in is en dat doen we met veel plezier. Voor een vlekkeloze uitvoering zorgen wij voor goede en gemotiveerde medewerkers. De organisatie van jullie bruiloft catering is in handen van een ervaren partymanager, deze is gedurende jullie trouwdag het aanspreekpunt. Wij staan voor een smaakvolle beleving voor al jullie gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je jullie bruiloftswensen doorspreken? Wij helpen je graag!

Bespreek mijn wensen