Blogs -

High tea catering

High tea, een klassieke Britse traditie die bekendstaat om zijn elegantie en verfijning. Ideaal voor het vieren van een bijzondere gelegenheid met een groot aantal personen of om gewoonweg te genieten van een heerlijke middag met lekkernijen. Indien je de catering wilt uitbesteden zijn wij van Cateringgroep Nederland daar de juiste partij voor. We geven je in onze blog een aantal redenen waarom high tea catering een goed idee is. 

De voordelen van een high tea catering

Waarom een high tea catering een goed idee is? Daar zijn verschillende redenen voor. Met een high tea catering profiteer je onder andere van de volgende voordelen.

Een unieke ervaring

High tea is wat anders dan zomaar een maaltijd. Het is een unieke ervaring. Met een high tea laat je jouw gasten genieten van een groot aantal lekkere zoeternijen zoals scones, sandwiches, petit fours en meer. Uiteraard kan je jouw eigen high tea samenstellen met lekkernijen die het meest aansluiten bij jou en je gasten.

Stijlvolle presentatie

Naast het lekkere aan high tea biedt het ook een stijlvolle presentatie. Ieder gerecht wordt met oog voor detail opgemaakt, waardoor een visueel spektakel ontstaat. Het water loopt je al in de mond wanneer je enkel naar de gerechten kijkt. En dan moet de smaak zelfs nog komen!

Flexibiliteit en gemak

Een high tea catering zorgt voor flexibiliteit en gemak. Het maakt niet uit voor wat voor evenement je een catering zoekt. Een high tea catering kan je ten alle tijde aanpassen aan jouw specifieke voorkeuren en wensen. En daarnaast zorgt een professionele cateraar voor alles rondom jouw catering waardoor jij echt kan genieten. 

Op maat gemaakt

Zoals eerder al vermeld is de flexibiliteit en het gemak wat bij een high tea catering komt kijken, één van de grootste voordelen van dit concept. Indien je specifieke wensen of voorkeuren voor jouw catering hebt, kan je dat ons doorgeven. Wij maken dan een plan op maat en creëren jouw ideale catering. Wij verzorgen catering graag door heel Nederland. Zo kun je ons inschakelen voor catering in Veghel, Hoevelaken, Den Bosch, Nieuwegein, Den Haag, Rotterdam en nog veel meer plekken!

Catering bij Catering Groep Nederland

Een high tea catering is een ideaal concept als je houdt van stijlvolle presentatie. De geweldige smaak van de gerechten geeft jou en je gasten een unieke ervaring. En wat je wensen ook zijn, de flexibiliteit van dit concept zorgt ervoor dat het volledig op maat te maken is.