Catering Hoevelaken

Op zoek naar een professionele catering Hoevelaken? Wij van Cateringgroep Nederland zijn de partij die je zoekt! Een professionele en kwalitatieve cateraar die jouw evenement tot een groot succes maakt. Of het nu om een groot bedrijfsfeest of een wat kleinschaliger verjaardagsfeest gaat, het maakt niet uit. Alles wat wij doen, doen we met lef en liefde. Dat zie je, dat proef je, dat ervaar je!

Bekijk alle concepten

Maatwerk bij catering Hoevelaken

Ieder evenement vraagt om een andere aanpak. Wij van catering Hoevelaken vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om je evenement precies af te stemmen op je persoonlijke wensen. En dat maken we mogelijk. Het enige wat jij nog hoeft te doen is na te denken over hoe jouw perfecte evenement eruitziet. Vervolgens kan je dit aan ons doorgeven zodat wij een plan op maat kunnen maken. 

Heldere en transparante communicatie

Wij snappen het belang van een heldere en transparante communicatie. Als je een cateraar inhuurt wil je dat alles tot in de details klopt en dat de cateraar zich aan de gemaakte afspraken houdt. Bij catering Hoevelaken gaan we voor het mooiste eindresultaat en dat begint bij een transparante communicatie. Vanuit ons naar jou en andersom. Kies voor onze professionele en persoonlijke catering service!

Voor alle evenementen 

Wil je een bruiloft organiseren en daarbij de catering uitbesteden? Of heb je wellicht een aankomende winkelopening waarbij je de catering wil laten verzorgen? Geen probleem. Wat voor evenement het ook is, catering Hoevelaken regelt het! Zowel zakelijk als particulier zorgen wij voor een uitstekende cateringservice. En voor boekingen vanaf 50 personen profiteer je kosteloos van onze kok en het transport van onze catering.

Onze missie

Ons team bestaat uit gedreven en gepassioneerde individuen die samen de basis vormen voor onze kwaliteitscatering. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Dit is nodig om voor ieder evenement een plan op maat te maken. Naast dat zijn we gastvrij en dienbaar en hebben we de ambitie om het iedere dag weer beter te doen. Dit alles om jouw catering tot in de details te regelen. 

Catering Hoevelaken doet het!

Zoals je ziet is Catering Hoevelaken de specialist op het gebied van catering. Wil jij jouw catering door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op zodat we het één en ander kunnen afstemmen en met je kunnen meedenken voor het mooiste eindresultaat! 

Neem contact op