Catering Veghel

Het organiseren van een catering is een hele klus. Zeker wanneer je als organisator tijdens een groot evenement meerdere ballen in de lucht moet houden. Wij van Cateringgroep Nederland verzorgen graag jouw catering Veghel. Het uit handen geven van de catering kan je rust geven tijdens het evenement zelf. Je bent bij ons verzekerd van een professionele aanpak en uitstekende kwaliteit van het assortiment. 

BEKIJK ALLE CONCEPTEN

Catering Veghel voor al je wensen

Bij catering Veghel zijn wij er voor al je wensen. Heb je bijvoorbeeld bepaalde dieetwensen, denk aan vegetarisch of halal, dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Heb je nog bepaalde partymaterialen nodig? Geen punt want wij beschikken ook over een verhuur voor partymaterialen. Wat je wensen ook zijn, we maken een plan op maat en zorgen voor een excellente uitvoering. Dat is de kracht van Cateringgroep Nederland!

Een duurzame keuze

Naast dat wij heerlijke gerechten voor jouw catering maken, doen wij dat ook op een duurzame en eerlijke wijze. Wij geloven in duurzame productie en consumptie waarmee we voedselverspilling zoveel mogelijk tegen gaan. Zo zijn onze barbecuepakketten standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar, wat zorgt voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. 

Met lef en liefde bereid

Wij bereiden onze producten met een gezonde dosis lef & liefde. Onze traiteurs zijn altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit van het product nog verder te optimaliseren en dat proef je absoluut terug in het product dat we jou aanbieden. Naast de kwaliteit van onze producten bieden wij ook een breed assortiment aan. Zo kun je bij ons onder andere kiezen uit de volgende culinaire mogelijkheden: 

  • Walking dinner
  • Live cooking
  • Green egg
  • Lunch

Welke cateringmogelijkheid je ook kiest, één ding hebben ze gemeen: de kwaliteit van het product en de liefde van de makers.

Catering Veghel voor grote groepen

Catering Veghel heeft jarenlange ervaring in het organiseren van een catering voor grote groepen. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor de volgende grote evenementen:

  • Bedrijfsfeesten
  • Borrels
  • Openingen
  • Beurzen

Daarnaast is het zo dat we bij boekingen vanaf 50 personen onze traiteur meesturen. En daarbij zorgen wij kosteloos voor het transport van jouw catering. Zo weet je zeker dat je evenement van begin tot eind wordt verzorgd. Je bent bij ons van harte welkom, ook voor catering in omstreken als catering in Den Bosch, catering in Eindhoven of catering in Rotterdam. Daarnaast kan je ons ook inzetten als cateraar voor diverse locaties in Gelderland.

Bespreek je wensen

Wij van Catering Veghel snappen dat je graag een duidelijke verwachting over de kosten hebt. Omdat iedere catering een verhaal op zich is en op maat gemaakt wordt, hanteren wij hiervoor geen vaste prijs. Het is dan ook geheel afhankelijk van je wensen, de gekozen cateringmogelijkheden en eventuele extra’s. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van je wensen en het verkrijgen van een prijsindicatie! Graag tot snel bij catering Veghel!

Neem contact op