Catering Rotterdam

Ben je voor een evenement op zoek naar catering in Rotterdam? Wij van Catering Groep Nederland verzorgen cateringdiensten van hoogwaardige kwaliteit voor onder andere bruiloften, zakelijke evenementen en jubileums. Geen enkel soort evenement is ons onbekend en wij zijn als catering in Rotterdam al jaren een bekend en betrouwbaar gezicht. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten op jouw evenement culinair verwend worden!

Bekijk alle concepten

Cateraar Rotterdam

Als cateraar in Rotterdam bieden wij een breed scala aan cateringsdiensten aan. Van een sitting- tot aan een walking diner. Of van een buffet- tot aan een live cooking. Wij onderscheiden ons door een variatie aan mogelijkheden en persoonlijke en hoogwaardige cateringdiensten. Ons professionele en bevlogen team staat altijd voor je klaar om je te adviseren bij het samenstellen van jouw perfecte arrangement voor jouw evenement. 

Wil je gebruik maken van onze catering service op een andere locatie? Dan kun je kijken op cateraar Eindhoven en Houten.

Soorten evenementen

Catering Groep Nederland biedt cateringdiensten aan voor elk evenement. Wij bieden onder andere cateringdiensten aan: 

  • Bruiloften;
  • Bedrijfsevenementen;
  • Feestavonden;
  • Borrels;
  • Jubileums;
  • Lunches;
  • En nog veel meer!

Cateraars Rotterdam

Als je op zoek bent naar cateraars in Rotterdam zijn wij voor jou dé culinaire cateraar. Met ons brede scala aan variatiemogelijkheden, cateringdienst op maat en ons professionele team ben je verzekerd van een perfect samengesteld arrangement. Catering Groep Nederland staat voor je klaar en is de cateringpartner die jouw evenement tot een groot succes maakt!

Compleet verzorgd evenement

Naast onze hoogwaardige cateringdiensten op jouw evenement kunnen wij je ook volledig ontzorgen over de meubels en alle aankleding. Ons vakkundig team heeft oog voor elk detail en wij beschikken over complete inrichtingen voor elk soort evenement. Regelmatig werken wij ook nauw samen met andere unieke locaties. Dan verzorgen en ontzorgen wij werkelijk voor alles. Dan hoef je alleen nog maar te genieten van jouw compleet verzorgd evenement!

Boek vandaag nog jouw catering in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een catering in Rotterdam dan is Catering Groep Nederland de perfecte keuze. Wij kunnen waarlijk voor elk evenement een smaakvolle en hoogwaardige catering op maat verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons professionele team staat graag voor je klaar. Boek vandaag nog jouw catering in Rotterdam!

Neem contact op