Stralen van geluk

Een trouwdag is een onvergetelijke belevenis. Alles moet kloppen, zo ook het culinaire gedeelte. Jullie weten precies hoe je het wilt en wij denken hierin graag mee om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Wij bieden allerlei soorten catering, net wat bij jullie past. Of je nu een uitgebreid sitting dinner wilt op een landelijke locatie of een gezellige barbecue in een weiland, wij passen onze catering aan op jullie wensen.

Naast de catering kun je ook bij ons terecht voor partyverhuur, bijvoorbeeld mooie pagodetenten voor als je je bruiloft buiten viert. Ook de aankleding van de locatie verzorgen wij graag. Wij willen je graag ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Waarom Catering Groep?

Wij verstaan ons vak. Dat houdt in dat we weten waar ieder persoonlijk goed in is en dat doen we met veel plezier. Voor een vlekkeloze uitvoering zorgen wij voor goede en gemotiveerde medewerkers. De organisatie van jullie dag is in handen van een ervaren partymanager, deze is gedurende jullie bruiloft het aanspreekpunt. Wij staan voor een smaakvolle beleving voor al jullie gasten en doen dat met een gezonde dosis lef & liefde! Heb je vragen of wil je meteen je bruiloft doorspreken? Wij helpen je graag!

Bespreek mijn wensen