Catering Rhenen

Vier jij een feest in Rhenen en ben je op zoek naar een smakelijke invulling voor het eten en het drinken? Catering Groep Nederland verzorgd met veel plezier jouw catering in Rhenen. Naast feesten kunnen we ook de catering verzorgen voor vergaderingen, congressen, jubilea en bruiloften in Rhenen. Catering Groep Nederland is gevestigd in Veenendaal, dat net als Rhenen in het Midden van Nederland ligt.

Bekijk alle pakketten

Vele mogelijkheden voor jouw bijeenkomst in Rhenen

Bij Catering Groep Nederland is het aanbod groot. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke lunch voor tijdens jouw vergadering op kantoor in Rhenen. Of voor een personeelsfeest op zoek bent naar heerlijke en verrassende hapjes en dranken. Wij regelen het graag voor je. Professioneel, persoonlijk èn met een gezonde dosis LEF & liefde, want dat is Catering Groep Nederland.

Alles van A tot Z geregeld

Voor jouw bijeenkomst in Rhenen regelen wij alles van A tot Z. Wij zorgen, naast het eten en de dranken, voor alle benodigde materialen zoals buffetten, glaswerk, borden, bestek enzovoorts. Na afloop ruimen we alles weer op en nemen dit (m.u.v. het afval) mee terug. Dat scheelt jou afwas en werk! Naast alle benodigde materialen voor de catering, kunnen we ook zorgen voor de aankleding van de locatie en voor partytenten, stretchtenten, meubilair en allerlei ander partyverhuur. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Waarom Catering Groep Nederland?

Ons hart klopt voor de horeca en ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je! Wij verstaan ons vak. Dat houdt in dat we weten waar ieder persoonlijk goed in is en datgene doen we met heel veel plezier. Wij zorgen voor gezellige, goede en gemotiveerde medewerkers zodat de uitvoer van jouw feest, vergadering, congres of ander soort bijeenkomst uitstekend verloopt. We denken na over de kleinste details, zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij staan voor een smaakvolle beleving voor jou en jouw gasten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor catering Rhenen, catering in Veenendaal , catering in Bennekom of een cateraar in Zeist of wil je een offerte? Vraag ons naar meer informatie of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou wanneer het je uitkomt. We denken graag met je mee en helpen je graag!

Contact opnemen