Catering Houten

Ben je op zoek naar een partij voor verschillende soorten catering voor grotere groepen? Dan ben je bij Cateringgroep Nederland aan het juiste adres! Wij nemen al je zorgen omtrent  catering uit je handen. Op deze manier kan jij je focussen op het evenement zelf. Een evenement organiseren alleen is namelijk al een flinke klus. Wij houden van ons werk, en je bent bij ons verzekerd van een professionele en enthousiaste werkhouding.

contact opnemen 

Catering Houten denkt met je mee

Wij willen graag dat iedereen mee kan genieten van onze catering. Of je nou vegetarisch bent, halal eet of allergisch bent voor gluten, dat maakt niet uit. Wij horen je specifieke dieetwensen graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Heb je nog niet alle feestmateriaal? Dat maakt niet uit! Je kan namelijk ook gebruik maken van onze partyservice. Het maakt niet uit wat je wensen zijn. Wij maken een plan dat aansluit bij je wensen! 

Organiseer je een evenement op een andere locatie? Ook dat is geen probleem voor ons! Ontdek ons catering aanbod Amersfoort, lokale catering Den Bosch, catering huren Den Haag, cateraar in Gelderland en catering omgeving Hoevelaken.

Wij staan voor duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid net zo belangrijk als een heerlijke catering. Wij vinden duurzame productie en consumptie erg belangrijk. Wij proberen verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan. Zo is al ons servies gemaakt van natuurlijk afbreekbare suikerriet. Het servies is na gebruik composteerbaar, wat weer zorgt voor voedingsstoffen voor planten.

Bereid met lef & liefde

Wij bereiden graag de lekkerste gerechten. Dit doen we met lef en liefde. Onze traiteurs zijn continu bezig nieuwe manieren te vinden om onze producten naar een nieuw niveau te halen. Dit merk je bij de eerste hap. Wij hebben ook een breed scala aan culinaire opties. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld:

  • Buffet
  • Barbeque
  • Hapjes
  • Sitting/walking dinner

Welke catering je ook kiest. De kwaliteit zal altijd hoog liggen, en ze worden allemaal met dezelfde liefde bereid.

Catering Houten voor grote groepen

Cateringgroep Houten houdt van een uitdaging. Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van catering voor grotere groepen. Je kan bij ons terecht voor al je:

  • Beurzen
  • Borrels
  • Openingen
  • bruiloften
  • bedrijfsfeesten

Bij boekingen van 50 personen komt onze traiteur persoonlijk mee. Buiten dat zorgen wij er ook voor dat de complete catering met kok aan huis komt. Zo bieden wij je de garantie dat je evenement van begin tot eind in onze hand ligt.

Heb je specifieke wensen?

Wij hanteren geen vaste prijs. Wij van Cateringgroep Houten begrijpen als geen ander dat iedere catering een ander verhaal is, en andere eisen met zich meedraagt. Hierdoor is elke catering op maat gemaakt. De kosten hangen volledig af van de eisen/wensen die jij hebt. Zo weet je zeker dat je de juiste catering hebt voor je evenement. Als je wilt weten wat jouw wensen op papier zouden kosten, neem dan contact met ons op! We zullen dan al je wensen bespreken en geven je dan gelijk een indicatie van de kosten. 

afspraak maken