Catering Amersfoort

Ben jij op zoek naar professionele catering in Amersfoort voor jouw evenement? Catering Groep Nederland biedt voor evenementen een complete catering aan. Voor elk type evenement, van klein tot groot publiek, van smaakvolle hapjes tot aan een uitgebreid diner. Een goede catering kan de kers op de taart zijn van jouw evenement, dus ga voor kwaliteit en kies voor Catering Groep Nederland. Jouw betrouwbare catering in Amersfoort!

Bekijk onze concepten

Jouw veelzijdige cateraar in Amersfoort

Catering Groep Nederland is jouw veelzijdige cateraar in Amersfoort. Wij bieden diverse soorten cateringpakketten aan en onze mogelijkheden zijn eindeloos. Van Oosters, Frans tot Nederlandse keuken. Staat jouw type keuken er niet tussen? Geen probleem. Onze koks halen altijd alles uit de kast voor de meest heerlijke gerechten, waar de gasten alleen maar van zullen genieten. Wij zijn Yes-thinkers. Alles is bespreekbaar. Jouw cateraar in Amersfoort staat voor professionaliteit, gastvrijheid en topkwaliteit!

Voor elk soort evenement

Wij bieden hoogwaardige catering aan voor elk soort evenement. Niks is voor ons te gek. Wij bieden onder andere cateringservices aan voor:

  • Bedrijfsevenement;
  • Vergaderingen;
  • Bruiloften;
  • Borrels;
  • Feestavonden;
  • Lunches;
  • En nog veel meer!

Cateraars Amersfoort

Op zoek geweest naar meerdere cateraars in Amersfoort? Stop dan nu met verder zoeken. Wij zijn dé cateringpartner voor jouw evenement. Wij staan garant voor hoogwaardige cateringdiensten met een focus op kwaliteit en service. Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de cateringbranche en wij denken altijd in alles mee. Wij zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes verzorgd wordt! Ook kan je ons inzetten voor andere locaties. Zoek je een cateraar in Arnhem, catering in Ede, of catering in Utrecht. Wij zijn de partij voor jou. 

Compleet evenement

Naast onze cateringdiensten beschikken wij ook over meubels, aankleding en tenten voor een totale aankleding van jouw evenement. Ben je op zoek naar een bepaald thema? Bespreek met ons de mogelijkheden, bij ons is veel mogelijk. Tevens werken wij voor evenementen ook samen met andere unieke locaties. Wij nemen alle zorgen uit jouw handen, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van jouw evenement en jouw gasten.

Boek jouw catering in Amersfoort

Of je nu onze cateringdienst nodig hebt voor een bedrijfsfeest, bruiloft of feestavond. Wij leveren cateringdiensten aan op maat, volledig afgestemd op jouw bijzondere evenement. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Boek jouw catering in Amersfoort vandaag nog!

NEEM CONTACT OP