Catering Nijmegen

Catering Groep Nederland verzorgt de catering voor evenementen door heel Nederland, ook in Nijmegen komen we graag! Heb jij binnenkort een evenement in Nijmegen en ben je op zoek naar een cateraar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk alle pakketten

Buffet, diner, barbecue of andere catering in Nijmegen

Een geslaagd evenement is niet compleet zonder goed eten en verfrissende dranken. Of je nu op zoek bent naar een buffet, een barbecue, een diner, een walking dinner, een lunch in Nijmegen. Bij Catering Groep Nederland hebben we veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar catering op maat? Bespreek je wensen met ons op, wij helpen je graag!

Wil je gebruik maken van onze catering service op een andere locatie? Kijk dan op catering in Eindhoven of catering omgeving Houten.

Vergadering, congres of teamuitje in Nijmegen

Voor jouw bijeenkomst in Nijmegen verzorgen wij graag de catering tot in de puntjes. Kies voor een uitgebreide lunch met vers belegde broodjes, soep, salade, fruit en lunchdranken of voor een borrel met de heerlijkste hapjes en dranken.

Bruiloft catering

Ga je trouwen in Nijmegen en ben je nog op zoek naar een cateraar? Bij Catering Groep Nederland zijn we dol op bruiloften! We denken graag met jullie mee om de trouwdag zo mooi mogelijk te maken. We kunnen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat al het eten en drinken voor je verzorgen. Van koffie tot champagne en van broodjes bij de lunch tot de heerlijkste gerechten tijdens het diner. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke bruiloft!

Compleet verzorgd feest, buiten of binnen

Vier jij een feest in een weiland of thuis in de achtertuin in Nijmegen? Of heb een mooie binnen locatie in Nijmegen gevonden, maar ontbreek het nog aan lekker eten en drinken? Catering Groep Nederland verzorgd alles graag tot in de puntjes voor jullie. Naast het eten en drinken kunnen wij ook zorgen voor de aankleding van jouw locatie. Of je nu buiten of binnen bent, wij hebben veel geschikt partyverhuur in ons assortiment. Stretchtenten, statafels, vuurkorven, stoelen, bankensets noem maar op, wij hebben het in huis en nemen het graag mee naar Nijmegen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Dat kan. Bel ons of vul ons contactformulier in en wij helpen je verder!