Catering op locatie

Catering op locatie mogelijk

Catering Groep Nederland is dé BBQ cateraar op locatie die je van catering voorziet. We hebben een landelijk aanbod en komen graag bij jou en leveren eten op locatie. We kijken samen naar de mogelijkheden, naar de faciliteiten die er al zijn en wat we kunnen toevoegen. Zo kunnen we iedere locatie een fantastische smaakvolle beleving voor de gasten neerzetten.

Bekijk alle pakketten

Verras je gasten op jouw eigen gecreëerde locatie

Waar ruimte is, kan gecreëerd worden. Met mooie partytenten kunnen we een plek creëren met catering op locatie. Wij beschikken over stretchtenten, partytenten en luxe alu-frame tenten. Voor de aankleding van de tenten kunnen wij ook zorgen. Zo maak je van elke plek een sfeervolle feestlocatie met heerlijk eten op locatie. 

Breed aanbod catering op locatie

De BBQ cateraar op locatie biedt vele mogelijkheden voor jouw evenement. Wij bieden verschillende soorten concepten en houden er ook van om catering op maat te regelen. Ben je op zoek naar eten op locatie, zoals een lunch of een uitgeserveerd diner, hapjes en dranken of een barbeque? Geef ons door wat jouw wensen zijn en wij regelen het voor je!

Compleet verzorgde catering op locatie

Wij kunnen de organisatie van jouw evenement ook helemaal uit handen nemen. Zo heb jij nergens omkijken naar. Onze eventmanager regelt het graag voor je. Naast het eten en drinken kunnen wij zorgen voor: 

  • Podia
  • Meubilair
  • Tenten
  • Verlichting
  • Aankleding en decoratie

Zou kun jij heerlijk genieten van je eigen evenement en heb je alle tijd voor jouw gasten.

Door heel Nederland

Catering Groep Nederland, de naam zegt het al, wij zorgen voor catering door heel Nederland. Organiseer jij een bedrijfsfeest op locatie in Rotterdam? Of vier je jouw jubileum in Ede? Of zoek je naar catering op locatie voor jouw bruiloft in Utrecht of in Arnhem? Deze BBQ cateraar op locatie helpt je graag om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Met LEF&Liefde

Catering Groep Nederland is uniek door de opvallend persoonlijke en open benadering. Wij staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en we doen dat met een gezonde dosis LEF&Liefde.  

Meer weten? 

Wil je meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op!