Catering op locatie

Catering op elke locatie mogelijk

Op elke locatie kunnen we in catering voorzien. Catering Groep Nederland heeft een landelijk aanbod en komt graag bij jou op locatie. We kijken samen naar de mogelijkheden, naar de faciliteiten die er al zijn en wat we kunnen toevoegen. Zo kunnen we iedere locatie een fantastische smaakvolle beleving voor de gasten neerzetten.

Bekijk alle pakketten

Verras je gasten op jouw eigen gecreëerde locatie

Waar ruimte is, kan gecreëerd worden. Met mooie partytenten kunnen we een locatie maken. Wij beschikken over stretchtenten, partytenten en luxe alu-frame tenten. Voor de aankleding van de tenten kunnen wij ook zorgen. Zo maak je van elke plek een sfeervolle feestlocatie.

Breed aanbod

Catering Groep Nederland biedt vele mogelijkheden voor jouw evenement. Wij bieden verschillende soorten concepten en houden er ook van om catering op maat te regelen. Ben je op zoek naar een lunch op locatie, of een uitgeserveerd diner op locatie, hapjes en dranken of een barbecue? Geef ons door wat jouw wensen zijn en wij regelen het voor je!

Compleet verzorgde catering op locatie

Wij kunnen de organisatie van jouw evenement ook helemaal uit handen nemen. Zou heb jij nergens omkijken naar. Onze eventmanager regelt het graag voor je. Naast het eten en drinken kunnen wij zorgen voor: 

  • Podia
  • Meubilair
  • Tenten
  • Verlichting
  • Aankleding en decoratie

Zou kun jij heerlijk genieten van je eigen evenement en heb je alle tijd voor jouw gasten.

Door heel Nederland

Catering Groep Nederland, de naam zegt het al, wij zorgen voor catering door heel Nederland. Organiseer jij een bedrijfsfeest op locatie in Rotterdam? Of vier je jouw jubileum in Ede? Of zoek je naar catering op locatie voor jouw bruiloft in Utrecht? Wij helpen je graag om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Met LEF&Liefde

Catering Groep Nederland is uniek door de opvallend persoonlijke en open benadering. Wij staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en we doen dat met een gezonde dosis LEF&Liefde.  

Meer weten? 

Wil je meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op!