Vacature sous chef

Catering Groep Nederland is een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en is gevestigd in Veenendaal. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Ter versterking van ons team is er momenteel een vacature voor een sous chef (catering en kookworkshops) m/v 40 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sous-chef met leidinggevende kwaliteiten en ervaring. Je bent een zelfstandige en energieke persoonlijkheid met een intrinsieke drive en jouw passie is koken! Dit breng je over op je team en op onze gasten. Je geeft de gasten een unieke ervaring, met gerechten van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Dankzij jouw gestructureerde manier van werken lopen de processen op rolletjes en zijn de voorbereidingen en de uitvoer van de partijen en evenementen uitstekend georganiseerd. In de hectiek van de dag blijf jij helder en rustig en houd je het overzicht.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Als sous-chef ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de keuken
  • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie in de keuken en het samenstellen en ontwikkelen van het assortiment. Kwaliteit en leidinggeven aan het keukenteam heeft prioriteit.
  • Het aansturen en motiveren van het keukenteam
  • De kwaliteit van de uitgaande gerechten op topniveau houden, zowel qua smaak als beleving 
  • Kwaliteitsbewaking: waarborgen dat alle voorschriften op het gebied van hygiëne bewaakt worden.
  • Spil tussen inkoop/expeditie en keuken tijdens het wekelijks overleg
  • Uitvoerende werkzaamheden in keuken en productie en op partij (kortom: gewoon lekker koken met het team!)
  • Ontwikkelen/ aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor onze gasten.
  • Samen met de chef-kok ben je verantwoordelijk voor voorraadbeheer, dagelijkse bestellingen en de personeelsplanning voor de keuken en de koks op partij.

Keuken Catering Groep Nederland

Je vaardigheden en ervaring:

  • MBO+ werk- en denk niveau, met een afgeronde koksopleiding
  • Dit is een functie voor een gedreven kok, met een aantal jaren ervaring in soortgelijke functie
  • Je bent leermeester (of je bent bereid je leermeester diploma te behalen)
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B

Jouw Profiel:

  • Je bent creatief en op de hoogte van trends en innovaties
  • Je hebt de juiste leiderschapskwaliteiten en goed organisatorisch vermogen
  • Je ontwikkelt jezelf en je team graag
  • Je bent in staat snel te schakelen
  • Je bent gedisciplineerd

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie in een dynamisch, groeiende en kansrijke omgeving. Een prachtige en inspirerende keuken en een ontzettend leuk team collega’s.
  • Uitdagende partijen, bijvoorbeeld met Green Egg, uitgeserveerde diners, sharing dinners etc.
  • Het salaris is aantrekkelijk en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met je opleiding en ervaring.
  • Elke zondag vrij
  • Als sous-chef werk je gemiddeld in het seizoen twee à drie avonden per week en buiten het seizoen gemiddeld één tot twee avonden per week werkzaam.

Over ons: 

In de prettige bedrijfscultuur van Catering Groep Nederland komen mensen met een proactieve, enthousiaste houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel het beste tot hun recht.

Solliciteer

Herken jij jezelf in het profiel van de sous-chef die wij zoeken en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en CV per e-mail aan ronald@cateringgroep.nl t.a.v. Ronald Burgers of klik op de button hiernaast.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Thomas Burgers 0318-611862 of info@cateringgroep.nl.

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Voor alle W&S bureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken naar de ideale kandidaat voor deze vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen deze functie in te vullen. Als het niet lukt, bellen wij jullie!