Puur met Vuur

De Green Egg is geweldig om mee te grillen, stomen, roken en koken! De meest gezonde en heerlijke gerechten ontstaan op de Big Green Egg, uiteraard met duurzame en biologische ingrediënten.

De Green Egg, slow-cooking

De heerlijkste gerechten ontstaan door garing in de Big Green Egg. Mede door het bijzondere smaakaccent, het doordachte design en het unieke keramiek is de Big Green Egg een barbecue van buitengewone kwaliteit. De mannen die van grote en mooie stukken vlees houden, kunnen volop genieten. Het vlees wordt bereid door middel van slow-cooking, waardoor er een uitzonderlijke smaak ontstaat. Vegetarische mensen hebben de voorkeur voor het koken met de Green Egg, omdat de smaak van de producten goed tot zijn recht komt. Elke hap is hierdoor een cadeautje. 

Puur met Vuur

We hebben een heerlijk pakket bedacht wat helemaal tot zijn recht komt op de Green Egg. Het pakket Puur met Vuur bevat heerlijke vlees- en visitems zoals onder andere sukade met citroen en knoflook en kabeljauw met limoen en koriander. Naast de items die op de barbecue bereidt worden zorgen wij voor smakelijke salades, sauzen en boerenbrood. Pure gerechten die samen een prachtig en heerlijk geheel vormen.