In Eerbeek net aan de rand van natuurgebied de Imbosch, ligt de prachtige locatie Bosque

Multifunctioneel

Bosque biedt een fantastische plek voor uiteenlopende evenementen. Met meerdere zalen biedt het ook de mogelijkheid tot subsessies. Het karakteristieke karakter van Bosque zorgt voor een onvergetelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vergaderingen
  • Teamuitjes
  • Seminars
  • Bruiloften
  • Jubilea
  • Congressen

Trouwen in een boomgaard

Geef elkaar het ja-woord in onze boomgaard en dans je eerste dans als man en vrouw op onze dansvloer. En dat alles in een prachtige ambiance. Deze plek in Eerbeek vormt het perfecte decor voor een bruiloft om nooit te vergeten.

Outdoor activiteiten

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie waar je de vergadering kunt combineren met een actieve bezigheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van boogschieten tot een mountainbike clinic, het kan allemaal! En het mooie is, dat we alles voor je kunnen regelen. Zo kun jij je volledig focussen op de vergadering en ontspannen tijdens de activiteiten.

Groene en bosrijke omgeving

Bosque heeft het natuurgebied De Imbos als achtertuin. Een prachtige groene omgeving dus! Dit natuurgebied is uitermate geschikt voor wandelingen, fietstochten of mountainbiketochten. Met een beetje snelheid kun je vanaf de locatie de Posbank in Arnhem bereiken!

Compleet verzorgd

Wij zorgen ervoor dat jouw vergadering, congres, bruiloft of feest tot in de puntjes verzorgd wordt. Van de opstelling van de zaal tot het eten en drinken. Ga je voor een uitgeserveerd diner of voor een informele borrel. Wij helpen je graag en denken met je mee.

Rijke geschiedenis

De hoeve heeft een rijke geschiedenis. Ooit gestart als café De Heideroos en champignon kwekerij in het jaar 1920. In 1929 werd het café overgenomen en veranderde het in een café restaurant en een zaal voor feesten. De foto's die je op deze pagina zien dateren nog uit de beginperiode van de Heideroos. In het voorjaar 2021 wordt het gebouw verbouwd en heringericht. We zullen hier binnenkort een sfeerimpressie van geven. Vanaf mei 2021 ben je van harte welkom voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

Vragen of boeken

Wil je meer informatie over Bosque of heb je interesse in het boeken van 1 van onze ruimtes? Neem gerust contact met ons op per e-mail of telefonisch: 085-0862851. Wij helpen je graag!

Op de hoogte blijven? 

Wil je op de hoogte blijven van deze locatie, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. 

Bosque 
Harderwijkerweg 28
6961 GE  EERBEEK