Kerst Met LEF & Liefde

Het najaar breekt weer aan. Tijd voor gezelligheid en winterse sferen! Speciaal voor deze periode hebben we een aantal fijne pakketten gemaakt. Deze aanbiedingen zijn samengesteld uit de heerlijkste seizoensgebonden producten en gerechten. Hiermee kom je zeker de koude dagen door.


Winteraanbieding

Om voor jullie een winters feest compleet te maken is er dit jaar een winteraanbieding! Heerlijke dranken en prachtige seizoensgebonden producten met een mono dessert als afsluiting. Dat in combinatie met partytenten en heaters, is jullie barbecue straks tot in de puntjes verzorgd en winterproof!

Bekijk de Winter aanbieding


Kerstbuffet

Organiseer jij dit jaar het kerstdiner voor jou en je collega’s? Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid een heerlijk kerstbuffet samengesteld. Bij Buffetcatering zijn wij dol op de kerst en we helpen je graag om in de kerststemming te komen. Maak de kerst compleet met dit overheerlijke buffet.

Bekijk het Kerstbuffet


Winterbarbecue

Een lange avond in de koude buitenlucht gecombineerd met de warmte van je naasten, lekkere dranken en goede stukken vlees, gebakken door onze kok. Het is de hoogste tijd voor een winterbarbecue. Of het nu vriest, dooit of waait; buiten barbecueën is altijd lekker. De bonus is de intieme sfeer die je met een winterbarbecue neerzet.

Bekijk de Winterbarbecue


Winterse Foodcorners

Je gasten op een originele manier een buffet aanbieden? Dat kan! Wij creëren op diverse plekken foodcorners waarin diverse heerlijke, winterse gerechten worden aangeboden. Zo kun je van alles wat proeven en je volop wentelen in fijne winterse sferen!

Bekijk de Foodcorners