Nieuw: de E@T HOME BOX

Kant-en-klare gezonde maaltijden bezorgd aan de deur. Als dienstverlenend bedrijf vinden ook wij het belangrijk om een steentje bij te dragen in deze bijzondere tijd. Daarom hebben wij de E@T HOME BOX ontwikkeld. Heerlijke, versbereide en gezonde maaltijden die we tot aan je deur brengen. Met de E@T HOME BOX willen wij allereerst de gezinnen en mensen helpen die werken in de vitale beroepen en de mensen die noodgedwongen thuis zijn. Maar ook de mensen die om andere redenen een beetje hulp en extra tijd kunnen gebruiken zijn welkom om deze maaltijdservice te bestellen.

In deze tijd is er weinig tijd om ook nog gezond te blijven eten. Op dat gebied zien wij onze verantwoordelijkheid om te helpen waar dat kan. Dat doen we met een dagverse, gezonde maaltijd. Geschikt voor het hele gezin. Deze maaltijden hoef je alleen op te warmen en klaar ben je!

Bestellen kan direct via het formulier onderaan de pagina

Verschillende maaltijdboxen om te blijven variëren

De E@T HOME BOX is er in verschillende formaten. Namelijk:

De E@T HOME BOX Family: een maaltijd box voor 4 tot 5 personen (4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen).
De E@T HOME BOX Small: een maaltijd box voor 2 volwassen personen.

In beide maaltijddozen zitten twee verse, kant en klare gerechten. Je hebt bij een bestelling van één box dus voor twee avonden een heerlijke en gezonde maaltijd. Hier vind je een voorbeeldmenu

Hoe zit het met allergieën / vegetarische maaltijden?

Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen. Deze kunnen worden doorgegeven in het contactformulier onderaan de pagina bij bijzonderheden.

Wat zijn de kosten voor de maaltijdbezorging?

● De Eat Home Box Family kost € 54,50 incl. btw (€ 27,25 per maaltijd)

● De Eat Home Box Small kost € 32,70 incl. btw (€ 16,35 per maaltijd)

Iedere box is voorzien van twee heerlijke, gezonde gerechten. Eén maaltijdbox is dus genoeg voor twee avondmaaltijden. De maaltijden zijn dagvers en, mits gekoeld bewaard, na levering nog 3 dagen houdbaar. De maaltijden kunnen ook ingevroren worden, de t.h.t. datum is dan 3 maanden.

Regionaal gratis bezorgd aan de deur

Bezorgen in Veenendaal en regio is kosteloos (straal van 10 km rondom Veenendaal). Kosten voor bezorging in plaatsen buiten de regio in overleg.

Bestel je jouw box vandaag voor 12:00 uur? Dan bezorgen wij de volgende dag tussen 14:00 en 17:00 uur aan de deur. Bestellen kan ook in het weekend, we bezorgen alle dagen m.u.v. de zondagen. Dus als je op zaterdag besteld voor 12 uur, wordt het eten op maandag geleverd.

Hoe deze maaltijdservice ontstaan is en de bezorging in zijn werk gaat zie je in deze video: 

Bestel nu jouw maaltijd box!

Bij Cateringgroep helpen we je graag door te zorgen voor lekkere, gezonde en voedzame maaltijden. Bestel daarom snel jouw maaltijdbox. Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 0318-611862 of per e-mail naar info@cateringgroep.nl.

Eet smakelijk!

Bestel hier de E@T HOME BOX: 

Wilt u meerdere leveringen in een keer bestellen vul dan in het bestelformulier het opmerkingenveld in of bestel telefonisch op telefoonnummer 0318-611862.

Let op: op maandag 13 april (2e Paasdag) leveren wij geen maaltijdboxen. Als je voor maandag een maaltijdbox besteld, wordt deze op zaterdag 11 april tussen 14:00-17:00 uur geleverd.