Catering Wageningen

Ben je op zoek naar een cateraar in Wageningen die jouw borrel, lunch of diner kan verzorgen? Catering Groep Nederland komt jouw partij graag tot in de puntjes voor je verzorgen! 

Bekijk alle pakketten

Catering in de eigen achtertuin

Wil je een feest geven voor je familie en vrienden maar ben je geen keukenprins of heb je gewoon geen tijd voor de boodschappen en de afwas? Wij helpen je graag om jouw feestje tot een succes te maken! 

Bedrijfsuitje

Heb je de opdracht gekregen om voor je bedrijf de borrel, barbecue of vergadering te regelen maar is je ToDo lijstje al zo lang? Geef je wensen aan ons door en we helpen je graag om dit te organiseren. Ook voor congressen, open dagen of relatiemomenten kun je ons benaderen. Wij verzorgen niet alleen de catering maar kunnen ook het meubilair, aankleding en de locatie in Wageningen (en omgeving) voor je regelen. 

Veel mogelijkheden 

Naast barbecues, buffetten en lunches verzorgen wij ook de volledige catering voor bruiloften, jubilea of zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan foodcorners in een thema wat past bij jouw congres of feestelijke catering bij de opening van je nieuwe bedrijfspand.

Catering Wageningen

Drankenarrangement

Naast het eten verzorgen wij uiteraard ook graag de dranken voor je gasten. Naast diverse soorten fris, vruchtensappen, bier en wijn is een koffie- en thee bar of een speciaal welkomstdrankje uiteraard ook mogelijk! 

Totale verzorging

Ons doel is om je volledig te ontzorgen op de dag van je partij. Is er op je locatie onvoldoende meubilair voor je gasten of wil je een alternatief voor als het regent? Wij beschikken over tenten, (sta)tafels, bankensets, aankleding en nog veel meer. 

Eén aanspreekpunt voor je evenement

Staat er een groot feest in de planning maar heb je niet zo veel tijd om alles te regelen of weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wij kunnen de gehele organisatie van je feest uit handen nemen zodat je maar één contactpersoon hebt voor zowel de catering, de aankleding en de entertainment. 

Meer weten? 

Heb je vragen, schroom niet om te bellen of mailen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je samen om je een overzicht te geven van de mogelijkheden en de kosten.