Catering Tiel

Heb jij binnenkort een evenement in Tiel en ben je op zoek naar een goede cateraar? Catering Groep Nederland biedt een breed en gevarieerd aanbod aan cateringmogelijkheden door heel Nederland. Ook in Tiel ontzorgen wij jou graag zodat jij je volledig op je gasten kunt richten en van jouw geslaagde evenement of feest kunt genieten. Of het nu een bruiloft is of zakelijk evenement. Wij staan voor je klaar! 

Bekijk alle concepten 

Jouw cateraar in Tiel voor buffet, diner of barbecue

Jouw evenement is niet compleet zonder een mooie aankleding, goed eten en lekkere drankjes. Of het nu gaat om een compleet verzorgde barbecue, buffet of uitgeserveerd diner voor jouw evenement in Tiel, Catering Groep Nederland heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden. Catering op maat en met Lef en Liefde, daar staan we voor! Graag bespreken we met jou de mogelijkheden. 

Binnenkort een bruiloft of iets anders te vieren? 

Heb je een trouwfeest gepland staan en wil je er een onvergetelijke dag van maken? Bij Catering Groep Nederland horen we graag hoe jouw ideale bruiloft er uit ziet en denken we altijd met je mee. Naast het culinaire gedeelte van jullie bruiloft kun je bij ons ook terecht voor partytentverhuur en een feestelijke aankleding van jullie trouwfeest. Nog geen trouwlocatie? Ook hier kunnen wij bij helpen! Wij werken samen met diverse locaties die het ideale decor bieden voor een dag om nooit meer te vergeten. Ook voor andere feesten kunnen wij jou uiteraard compleet ontzorgen! En op diverse locaties door Nederland zoals catering Houten.

Cateraar nodig voor jouw bedrijfsevent in Tiel? 

Of je nu iets te vieren hebt met je personeel of een zakelijk evenement gepland hebt staan, wij helpen je graag jouw event tot een succes te maken. Van een jubileum, feestelijke opening tot een congres of beurs, onze partymanagers nemen graag de gehele organisatie voor jou op zich. Onze chefs kunnen op locatie voorzien in buffetten, lunches en barbecues. Cateringgroep Nederland kan op het gebied van catering invulling geven aan al je wensen.

Catering Wageningen

Compleet verzorgd én ontzorgd!

Ons doel is om je volledig te ontzorgen op de dag van je evenement. Is er op je locatie onvoldoende meubilair voor je gasten of wil je een alternatief voor als het regent? Wij beschikken over tenten, (sta)tafels, bankensets, aankleding en nog veel meer. 

Bestel jouw catering in Tiel

Ben jij bezig met het organiseren van een feest of ander evenement in Tiel of omstreken? Zoek je daarbij nog een ervaren partner voor de catering? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Laten we er samen iets moois van maken!