Catering Amsterdam

Organiseer jij binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een catering in Amsterdam? Dan is Catering Groep Nederland jouw ideale cateringpartner! Volledig afgestemd op jouw culinaire wensen en behoeften, bieden wij hoogwaardige cateringdiensten aan. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, congres, borrel of ander soort evenement organiseert, wij hebben voor elk evenement een passende catering. Een goede catering kan het verschil maken voor jouw evenement! Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bekijk onze pakketten

Cateraar in Amsterdam voor jouw evenement

Wij staan als cateraar in Amsterdam graag klaar voor jouw evenement. Wij bieden een ruim aanbod van mogelijkheden. Of je nou kiest voor een zakelijke lunch, een vega barbecue, of een Oosters buffet, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons professionele en gedreven team maakt altijd smaakvolle en gevarieerde culinaire gerechten en neemt hier ook de seizoenen mee. Als jouw cateraar in Amsterdam doen wij er alles aan om jouw evenement te laten slagen! 

Soorten gelegenheden

Voor elk soort gelegenheid zijn wij in staat om hoogwaardige cateringdiensten te leveren. Denk daarbij aan cateringservices voor een:

  • Bedrijfsfeest;
  • Bruiloft;
  • Congress;
  • Lunches;
  • Feestavonden;
  • Vergadering;
  • En nog veel meer!

Cateraars Amsterdam

Als cateraars in Amsterdam is Catering Groep Nederland bewezen een betrouwbare cateraar. Wij verzorgen en ontzorgen al jarenlang evenementen in Amsterdam.
Van groot tot klein, van jong tot oud en van particuliere tot zakelijke evenementen. Wij staan voor elk evenement garant voor een hoogwaardige catering met veel gastvrijheid en een professionele houding. Wij doen er als cateraar in Amsterdam alles aan om jouw evenement tot een succes te maken!

Compleet aanbod

Wij kunnen naast onze cateringdiensten jouw evenement volledig verzorgen en ontzorgen. Voor elk soort gelegenheid beschikken wij over voldoende mogelijkheden. Van (buiten)tenten tot aan de volledige aankleding van jouw locatie. Wij werken ook nauw samen met andere bijzondere locaties. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van een onvergetelijk evenement!

Catering Groep Nederland is jouw cateringpartner!

Als je voor Catering Groep Nederland kiest, dan kies je voor hoogwaardige cateringdiensten, met een focus op kwaliteit en professionaliteit. Volledig afgestemd op jouw speciale evenement. Kortom, Catering Groep Nederland is jouw ideale cateringpartner. Neem vandaag nog contact op. Dan geniet jij binnenkort van jouw evenement!

Offerte aanvragen