Blogs -

De werkvloer als dansvloer is nu meer dan eerder het overwegen waard

Het wordt in het nieuwe jaar een stuk aantrekkelijker om je bedrijfsfeest op de werkvloer extra leuk aan te kleden. Naast dat de vrije ruimte van de werkkostenregeling in 2023 verhoogd is naar 3%, hebben de consumpties een nihil waardering wanneer een personeelsfeestje op de eigen werkplek gegeven wordt.

Een motiverend gegeven om andersoortige herinneringen te maken op de plek waar je als collega's vooral op een zakelijke manier de tijd doorbrengt. Ware het niet dat wij van Catering Groep Nederland gespecialiseerd zijn in het neerzetten van een sfeervol, onvergetelijk en uiteraard smaakvol event op welke locatie dan ook. Een goede sfeer op de werkvloer helpt voor een goede sfeer op diezelfde werkvloer op de werkdag nadat je je collega's hebt ontmoet op een totaal andere ontspannen en sfeervolle manier. Natuurlijk onder het genot van lekker eten en drinken.

Naast dat je het jezelf als werkgever makkelijk maakt, door met ons een winnende thuiswedstrijd te spelen, is het ook nog eens een stuk voordeliger omdat voor de consumpties, maar ook voor het amusement of andere kosten van het feest een nihilwaardering geldt. Wanneer er ook maaltijden worden gebruikt, geldt daar een normbedrag van €3,35 per maaltijd voor. Dat bedrag kan tot het loon van de werknemer worden gerekend maar kan in plaats daarvan ook worden ondergebracht als eindheffingsloon in de vrije ruimte.

Interessant is het op zijn minst te noemen. Wil je meer weten of vind je het fijn dat we even meedenken, neem dan gerust contact met ons op. Voor ons is geen uitdaging te gek en denken we met lef en liefde mee hoe we die voetjes van de werkvloer krijgen en leggen we graag uit wat onze mogelijkheden zijn.