Nieuws -

Barend Kramer versterkt Catering Groep Nederland

Barend Kramer, Smaak&Passie, Green Egg, Private chef? Herken je deze namen? Voor ons, Catering Groep Nederland, is Barend Kramer geen onbekende. De wegen van Smaak&Passie en Catering Groep Nederland kruisten elkaar regelmatig. We vinden elkaar als het gaat om smaakvolle en gepassioneerde producten neer te zetten en events te organiseren met een dosis lef en liefde. 

Smaak&Passie

Vanaf vandaag, 1 juni 2017, gaan de bedrijven Smaak&Passie en Catering Groep Nederland een samenwerking aan. Is Barend gestopt als private chefkok? Nee, zeker niet! Barend is en blijft een bruisende, creatieve ondernemer en topkok maar nu bij Catering Groep Nederland. We heten Barend Kramer welkom in ons team. Wij zijn blij met Barends kwaliteiten, zijn gedrevenheid, energie en passie. Door deze samenwerking komt dat nog veel meer tot uiting en en zien we uit naar vele mooie momenten en gebeurtenissen.

De Green Egg

Barend Kramer en de Big Green Egg zijn onafscheidelijk. De Green Egg is geweldig om mee te grillen, stomen, roken en koken! De meest gezonde en heerlijke gerechten ontstaan op de Big Green Egg, uiteraard met duurzame en biologische ingrediënten. Ook vegetarische mensen hebben de voorkeur voor het koken met de Green Egg, omdat de smaak van de producten goed tot zijn recht komen. De mannen die van grote en mooie stukken vlees houden, kunnen volop genieten. Het vlees wordt bereid door middel van slow-cooking, waardoor er een uitzonderlijke smaak ontstaat. Elke hap is hierdoor een cadeautje. 

Voor Catering Groep Nederland een waardevolle aanvulling. 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat jouw wensen voor je event aan ons weten. 
CONTACT